2777
2789
عنوان

کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 70 پست
نداشتن توجه و تمرکز علل همه اون رفتارها بود،کودک بیش فعال توجه و تمرکز نداره

اینکه به اسمش واکنش نشون نمیداده یا اشاره نمیکرده ربطی به بیش فعالی نداره ! خب مثلا اگ اینا بود ک خب اینارو یاد گرفت ماجرا تموم میشد . ولی در اصل همون اذیت کردنش هست . ک بیش فعالی شو نشون میده . همه بیش فعالا اینجوری نیس توجه و تمرکز رو همزمان نداشته باشن . بچه ای میشناسم ک اینایی ک گفتید رو نداشته . دقت خییییلی بالایی هم داره . ولی تستش نشون داده بیش فعاله . بچه بیش فعال هواس پرت هست و بشدت اذیت میکنه اطرافیان رو

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه به اسمش واکنش نشون نمیداده یا اشاره نمیکرده ربطی به بیش فعالی نداره ! خب مثلا اگ اینا بود ک خب ...

بله درست میفرمایید،بچه من توجه تمرکزش جای دیگه خرج می‌کرد،مثلا شماره موبایل مربی را بلده،پلاک همسایه را یه بار دیده حفظه،حافظه خوبی داره،کلی شعر حفظه خداروشکر 

اعداد و حروف الفبا من یادش ندادم خودش بلده،ولی اینقدر حرص میده روانی میشی

توروخدا دعا کنید بهتر بشه،من داروهاشم میدم بهش جیگرم کباب میشهشاید خدا صدای شمارا شنیدمن خیلی اذیتم، ...

وای 😑 ما هم ازین بیش فعالا داریم . ولی قرص نمیدیم . منکه میگم روزی چنتا قرص اونم بطور مداوم بچه اور دوز میکنه که😑 

بله درست میفرمایید،بچه من توجه تمرکزش جای دیگه خرج می‌کرد،مثلا شماره موبایل مربی را بلده،پلاک همسایه ...

بله درسته اینا علائمش هس . بچه های اینجوری خیلی زرنگن ولی با کاراش متاسفانه مادرشو به مرز جنون میرسونه😑

کاردرمانی میره؟

داروی چی میخوره

پسرمنم دارو. بیشفعالی. میخوره. 

دیکه. معزم. جواب نمیداد . بردم مطب. دکتر گفت. اووو چجور نگعش میداری. تو کلاس.گفتم. نمیشینه

رسپیدون هم میخوره برا. تمرکز

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
دلم میخاد بدونم بزرگ شد،دو سه سال دیگه بهتر میشه؟نوجوانیش چطور؟

اگه. درمان. نشه. بهتر نمیشه

تو شغل نمیمونه یا ازدواج موفق

بیشفعالی. باید درمان. بشه. تا تمرکز کنه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
وای 😑 ما هم ازین بیش فعالا داریم . ولی قرص نمیدیم . منکه میگم روزی چنتا قرص اونم بطور مداوم بچه اور ...

وقتی کنترلی روی هیجاناتش نداره باید بخوره عین قرص فشار،اونها یه هورمون تومغزشون کم ترشح میشه باید بخورن تابشه،امروز مثلا میخاستم ندم بهش دلم میسوخت بهش میدادم