2777
2789
عنوان

رنگ پوستم خیلی روشنه اما

151 بازدید | 8 پست

بچها رنگ پوستم روشنه اما روی شکمم یه حالت لک که یکم تیرگی بِده به شکمم افتاده نمیدونم بخاطر چی هست یعنی ممکنه بخاطر مشکل هورمونی باشه در کل مشکلی از لحاظ داشتن موی زائد و تغییرات چرخه قاعدگی ندارم اما نمیدونم چرا اینطوری شدم😢

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پوستم خیلی روشنه اما شکمم تیره اس دلیلشم موهای بور و کرکیه تو آفتابم با نیم تنه بودم اونم هست ول ...

چرا به موی پرزی ربط داره؟ چون بدن خودمم موی پرزی داره

تازه افتاده؟ منم یه لکه دارم ولی از بچگیهست و حالت نشونه داره بهتره بری دکتر شاید هیچی نباشه شایدم خ ...

بله چند وقته خیلی روش حساس شدم ببینید نه اینکه لک باشه ها نه یکککمی تیره شده با جاهای ديگ بدنم ک مقایسه میکنم نه اصلا خارش و این‌چیزا ندارم

بله چند وقته خیلی روش حساس شدم ببینید نه اینکه لک باشه ها نه یکککمی تیره شده با جاهای ديگ بدنم ک مقا ...

فکر نکنم چیز مهمی باشه عزیزم 

اما میتونی به دکتر مراجعه کنی

چون پوستتون ماشاالله خیلی روشنه بخاطر این متوجه شدی وگرنه خیلی هامون اصلا متوجه نمیشیم تیره شدیمه 😅❤

فکر نکنم چیز مهمی باشه عزیزم اما میتونی به دکتر مراجعه کنیچون پوستتون ماشاالله خیلی روشنه بخاطر این ...

ممنون عزيزم. فک کنم خودم هم زیادی روش حساس شدم چند وقته ذهنم درگیرشه😬🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️