2777
2789

خیرررر

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمی ارزه

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

به نظر من که اشتباهه. شما از الان حقوق داری ولی پزشکی یا دندون اولا معلوم نیست قبول بشی. بعدم اگر قبول بشی سالها طول میکشه تا به درامد برسی. اصلا نقد رو به نسیه نده

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

اشتباه محضه و صددرصد پشیمون میشی

آدم نقد ول نمیکنه نسیه رو بچسبه

من تو دانشگاه رشته چرت علوم پایه میخوندم انصراف دادم تجربی شرکت کردم تهش هم هیچی نشدم و پشیمون شدم

میخای معلم شو بعد کنکور تجربی بده

میشه بگین چرا🙂

چون اصلا معلوم نیست سال اول قبول شی یا نه شاید چند سال پشت بمونی و عمرت الکی میگذره همون دلیلی که خودتم گفتی هست یه عالمه باید جریمه بدی

من دوبار قبول شدم مصاحبه نرفتم 

چون محیط دانشگاه و کلا جو شو دوست ندارم 

حقوق ناچیزشم بخورم تو سرشون 

کار ازاد بیشتر پول توشه 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

الان فرهنگیان میخونی رشتت چیه؟