2777
2789

ی پسره هس چنماهی رو من سگی کراش داشت اینو خوب میدونستم تازه باهم اوکی شدیم واقعنم پسر خوبیه از هر لحاظ اوکیه

ولی من نمیتونم شرایطشو ندارم منم ازش خوشم اومد واقعا تو این یکی دو هفته ایم که باهم بودیم باهم گرم گرفتیم مثلا در حد قربون صدقه و اینا 

الان کلی با خودم کلنجار میرم میگم درسته خوبه اوکیه از هر لحاظ خونوادمم میشناسه تازه گفته که هم از خودت هم از خونوادت خیلی خوشم اومده ولی من شرایطشو ندارم چیکار کنم؟

بنظرتون اینو براش بفرستم؟؟

بگم منم ازت خوشم نیومده دروغ محضه پسر خیلی خوبی هستی از نظر من حرف زدن با کسی ک دوسش داری اشکالی نداره به شرط اینکه رابطه سالم باشه ولی من شرایطشو ندارم 

با تراز کنکور اردیبهشت میتونم پرستاری هوشبری اینا برم ولی من فقط فیزیوتراپی می‌خوام دوس دارم دستم بره تو جیب خودم واسه یه قرون دو هزار دستمو جلو کسی دراز نکنم حتی بابام 

از طرفی احساس میکنم دارم از اعتماد بابام سو استفاده میکنم 

مشکل از منه که نمیتونم شرایطشو ندارم 

دوس ندارم پشت بمونم دو ماه بعد شروع کردم درس بخونم گوشیو کلا گذاشتم کنار بیام اینارو بهت بگم الان بدونی بهتره 

بهترینارو برات ارزو میکنم یکی که مث من انقد سخت نگیره 

بفرستم اینو یا جور دیگه بگم؟؟ 

خب، مگه همون اول که رابطه رو شروع کردی، شرایطت و نمیدونستی؟؟😐😐😐

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

خب، مگه همون اول که رابطه رو شروع کردی، شرایطت و نمیدونستی؟؟😐😐😐

چرا🤦🏻‍♀️ولی منم ازش خوشم اومد گفتم سخته و فلان گفت نگران نباش ولی هر چی با خودم کلنجار میرم میبینم نمیشه واقعا 

چیکار کنم؟🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا🤦🏻‍♀️ولی منم ازش خوشم اومد گفتم سخته و فلان گفت نگران نباش ولی هر چی با خودم کلنجار میرم میبینم ...

خب با این اوصاف، همین الان تکلیفشو روشن کنی، بهتر از فرداست.

همینایی که گفتی و بهش بگو( البته اگ دلیل واقعیت همیناس)

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

خب با این اوصاف، همین الان تکلیفشو روشن کنی، بهتر از فرداست.همینایی که گفتی و بهش بگو( البته اگ دلیل ...

می‌دونی حتی اگه این رابطه تهش خوب باشه باز پوچه حتی اگه بعدا بیاد خواستگاری باز جواب خونواده من منفیه

چون خونواده من بیشتر از پول و اینا رو تحصیلات حساسن خونواده من همشون تحصیل کرده ن این آقا دیپلمه ولی پولدار کاری خیلییییی پسر خوبیه 

یکیش اینه

یکی دیگه م اینکه من قبلاً خیلییییییی زیاد یکیو دوس داشتم واقعا عاشقش بودم بعد یه سال که رابطمون کات شد دیگه هیچ حسی به کسی ندارم نمیتونم کسیو دوس داشته باشم اینو ک نمیتونم برم ب یارو بگم 

چه کنم؟😥😥

می‌دونی حتی اگه این رابطه تهش خوب باشه باز پوچه حتی اگه بعدا بیاد خواستگاری باز جواب خونواده من منفی ...

همون کنکور و اینارو بگو، و اینکه خونواده توقع دارن، یه رشته تاپ قبول شی و بهشون قول دادی، بنابراین گوشی باید بره کنار.