2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 8433 بازدید | 115 پست

خیلی ناراحت شدم واسه تجربه ای که داشتی،برو مشاوره

متاسفانه متاسفانه کاش مادرای گل و عزیز که انقدر زحمت میکشن اینجور مسائلو از سنین پایین به بچه ها یاد بدن بچه اون زمان تفکر جنسی نداره نمیتونه تشخیص بده که اینکار یعنی چی اما مادر میدونه که

چه بچه های بی گناهی که بخاطر عدم مسئولیت پذیری والدینشون قربانی شدن

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
چه مادری داشتی که تو رو با یه پسر نوجوون تنها میذاشتالبته منم باهات همدردم برای منم اتفاق افتاد، خدا ...

نمیدونم واقعا 

منم هیچ درکی ازین موضوع نداشتم که بخوام بهش بگم 

الانم همیشه پیش مامانم ازش بد میگم میگه چرا اینجوری میگی 

مامان من خیلی حساسه الانم بفهمه ابروشو میبره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست پسر😭

منم برام پیش اومده سال ها پیش البته خداروشکر که نزاشتم کامل انحامش بده خدا لعنتش کنه😭😭😭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

منم دو ماه پیش شد 💔💔💔💔داغون شدم💔کامل انجام شد هزار بار آرزو مرگ میکنم

متاسفم و میتونم بگم اتفاقیه که در اندازه های مختلف برای هردختری ممکنه اتفاق افتاده باشه، شاید همه ما به اندازه ای تجربش کردیم و میتونست برای هرکدوم از ما اتفاق بدتری بیافته. 

از خدا میخوام ریشه ی همه ی متجاوزین و بیماران جنسی رو بسوزونه و اونهارو تو هردوتا دنیا به سزای عملشون برسونه. 

میشه بگی چه اتفاقی افتاد که برای بقیه زنگ خطر باشه، نیافتن تو چاه؟ 

یه آقایی بود ۴۵ سالش بود میگفتم خانمم بهم خیانت کرده خانمم بده مهریه میخادو...می‌گفت خسته شدم دلم م ...

توشرایطی نبودی که بتونی ازخودت دفاع کنی که حداقل بکارت رو ازدست ندی؟

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

یه آقایی بود ۴۵ سالش بود میگفتم خانمم بهم خیانت کرده خانمم بده مهریه میخادو...می‌گفت خسته شدم دلم م ...

توشرایطی نبودی که بتونی ازخودت دفاع کنی که حداقل بکارت رو ازدست ندی؟

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

دوست پسر اشتباهه،اگرم بگم این روشن فکرای امروز حمله می کنن،دوست پسر داشتن گناهه گناه،چون به خودمون آسیب میزنه،هر چی گناهه برای خودمون بده

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان