بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید
خب من الان ب یکی دیگه پیام دادم اونیکه دورش خط قرمز کشیدم رو نیاورداین حساب محدود کرده
ببخشیدا ولی خیلی گیجی
چند بار توضیح دادم این محدود کرده که فقط یدونه پیام براش بره تا بره درخواست پیامتو قبول کنه بتونی باز مسیج بدی، پیامو میبینه بالاخزه ولی باید بره قسمت درخواست ها، تعداد پیامو محدود کزده، حالا باز بیا بپرس
ببخشیدا ولی خیلی گیجیچند بار توضیح دادم این محدود کرده که فقط یدونه پیام براش بره تا بره درخواست پیا ...
همههه حسابا اینطوره که فقط یک پیام براشون تو درخواست میره اما این نوشته که هیچچچچچچ پیامی نمیتونه دریافت کنه ازت تا فالوش نکنی ینی حتی تو ریکوئست هم نمیره
گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔
همههه حسابا اینطوره که فقط یک پیام براشون تو درخواست میره اما این نوشته که هیچچچچچچ پیامی نمیتونه در ...
از فارسی بودن گوشی و پیجت معلومه چقدر حالیته، بذار جواب مسیجتو بده پشمات که ریخت میفهمی، به من چه اصلا دو ساعته دارم تورو قانع میکنم، برو هر کار میخوای بکن