2777
2789
عنوان

این شرایط همسرمو قبول کنم یا نه

758 بازدید | 36 پست

تا الان ماهیانه ۷ تومن میداد قرار بود صفرتا صد خریدامو خودم انجام بدم اما اکثرا لباس و اینا میخواستم بخرم با خودش میرفتم که خودش حساب کنه که میکرد الان میگه از این ماه ۱۵ بدم اما دیگه صفر تا صد همه چیت با خودت(لیزر و ترمیم ناخن و باشگاه و این چیزا که هرماه ثابته)و اینکه میگه روزای تعطیل که سرکار نمیرم اجازه بده تو همون ماه جبرانی روزای تعطیلو برم،از اینورم من خیلی ولخرجم به ادکلن و لباس خیلی پول میدم دلمم میخواد هرماه کلی لباس و کفش بخرم،و اینکه از کارمم استعفا دادم بنا به دلایلی و علنا تو حسابم هیچ پولی قرار نیست بیاد جز همین ماهیانه همسرم

نمیدونم حالا با این شرایط قبول کنم پیشنهادشو یا همون ۷-۸ تومن بگیرم و روال قبلی رو ادامه بدم..

اول این ماه پیشنهادو داد گفت تا اخر ماه فکر کن

حالا نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو نمی دونم ولی ولخرجی خوب نیست آدم باید به جا خرج کنه ، هر ماه پول لباس و ...‌ ؟ چه خبره به فکر آ ...

دست خودم نیست از زمان مجردی اینجوری بودم…هرچیزی میخرم دلمو میزنه بعد یه مدت…

من با ۱۵ راحتم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دست خودم نیست از زمان مجردی اینجوری بودم…هرچیزی میخرم دلمو میزنه بعد یه مدت…

خودت و اصلاح کن واقعا اصلا کار جالبی نیست ، خیلی ها توی حسرت یه لباس ساده اند ، اگه مول زیاد دارین گاهی کمک کنین به کسی ، پس انداز کن خرجای هر ماهت و بنویس و اضافه هاش و پس انداز کن جمع کن طلا یا نقره بخر بزار کنار پس فردا بچه دار میشین لااقل فکر آینده ی اون باشین همین امروزت و نبین آدم نمی دونه آینده چی میشه 

چقدر هزینه هات بالاست من وکیلم و از درآمد خودمم ماهی 15 بر خودم خرج نمیکنم

همیشه که نمیگم ماهی ۱۵ خرج کنم منظورم اینخ علاوه بر خرجم دلمم میخواد از این پول یکمم پس انداز کنم چون جدیدا سرکار هم نمیرم

خودت و اصلاح کن واقعا اصلا کار جالبی نیست ، خیلی ها توی حسرت یه لباس ساده اند ، اگه مول زیاد دارین گ ...

با کسایی که رفت و امد میکنیم هم اینجورین هربار که میبینمشون یه لباس جدید میپوشن میدونی نمیتونم پیش اونا کم بیارم و میدونم اخلاق بدیه…

از لحاظ کمک هم همسرم فرزند معنوی داره ماهیانه بهشون کمک میکنه

چه پیشنهادی داری برای ترک این اخلاقم؟دلم میخواد میلیاردی بهم پول بدن همشو خرج کنم😂و اینم بگم من خیلی اهل مهمون کردنم همیشه با دوستام میرم بیرون اکثر مواقع مهمونشون میکنم با اینکه ماشینم میبرم

مگه لیزرو همیشه میری؟خوب تا مدتیه۱۵ زیاده من بااینکه شاغلم وحقوق همسرم عالیه اینجور خرج نمیکنم

اخه مثلا اون روز رفتم بیرون از یه مانتو خوشم اومد ۷ تومن بود و نخریدمش چون پول نداشتم اما الان چشمم مونده روش میگم ماهیانمو بگیرم برم بخرمش بعدشم لیزر و کاشت و اینا دیگه پولی نمیمونه برای پس انداز

فکر میکنم کلا فیکی بیخیال

اره عزیزم فیکم و انقدرم بیکارم که سر یه مانتو اومدم اینجا توهم میزنم😂و اینکه تاپیکای اولم برای دوستم بوده که خانومایی که اکثرا میان تو تاپیکم در جریانن…خیر پیش🌻