2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد از پوشک گرفتن

73 بازدید | 12 پست

پسر من تقریبا دو سالو نمیشه دارم از پوشک میگیرم الان چند روزه روزا بازه بیشتر اوقاتم میگه همکاری میکنه راضیم ازش فقط من شبا تو خواب و بیرون بخوام برم پوشکش میکنم میخواستم ببینم اشکال که نداره تا چند وقت میتونم تو خواب و بیرون پوشکش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دست تو پوشکش می‌کرد انگار بدش میومد دیگه ترسیدم خودش یا ما مریض بشیم

ن خوب کردی راستش من بچمو یک سال و هشت ماه گرفتمش خیلی زود بلد شد تازه اگه مهمونی میرفتیم پوشکش میکردم موقع دستشویی گریه میکرد تا پوشکش در بیارم 

تادو سه ماه پیش خیلی کم صحبت می‌کرد الان خیلی از کلمه هارو میگه ولی واضح نمیگه دکتر گفت از ۳سالگی با ...

حالا که بحث حرف زدنه فعل ها رو چطوری میگه؟ مثلا اول شخص دوم شخص سوم شخص رو رعایت میکنه؟ مثلا خوردم خوردی خورد؟

شبا رو واسه زیرش تشک پلاستیک دار بینداز دختر من شبا دستشویی نمیکنه من محض احتیاط میندازم اما بیرون پوشک شورتی سعی کن بپوشی و اگه مسیر دوره بهش بگو فقط بیرون میشه پوشک ببندی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم