2777
2789
عنوان

خانمی که خرج داره

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 24 پست
که البته همه اینایی که گفتی رو باید از اول بنا گذاشتاول هر جور میخ کوبیدیم همون میشههر کدوم به انداز ...

مجبورشون کن...تو یه بار زندگی میکنی

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
منظورم ارزشمند بودن زن تو خونس وگرنه منم کار میکنم گفتم که بدونن زن نباشه زندگی لجن میشه پس واسه خود ...

من خودم کار میکنم به روی همسرم میارم باید زحمتم دیده بشه چون وسواسم باید خونه مرتب باشه خودمو هلاک میکنم،ولی زنی که کار میکنه خرج نمیکنه بعدم گردن کج میکنه میگه کاری نکردم حرصم درمیاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرم با هزار زحمت و بدو بدو همون ۲ هزار تومن و درمیاره با چه دلی الکی خرج قر و فر خودم کنم🥲 م ...

زخم روح خودت چی....دختر من زنم توم هستی خودتم میدونی وقتی مثلا خرید میکنی تا یه ماه روحت شارژ...زدی به زخم زندگی بعد چی میشه اون زخم درست شد زخم دیگه میاد...زخمای تورو کی خوب کنه؟

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
زخم روح خودت چی....دختر من زنم توم هستی خودتم میدونی وقتی مثلا خرید میکنی تا یه ماه روحت شارژ...زدی ...

حق با شماست اگه وضع همسرم خوب باشه برا خودمم خرج میکنم اصلا خودش میگه برو خرید کن برا خودت بنده خدا

ولی وقتایی ک چک داریم و دستمون یکم تنگه دلم نمیاد راستش 🙂

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

همون دوزارم نمیده

هزاربار خواستم

هزاربار اعتراض کردم

الان دوماهه قبض موبایلمو نمیده

چهار ماهه موهام عین پیرزنا سفیده ولی ککش نمیگزه

خودشم نمیخواد وگرنه آدم با خرجی دادن به زنش نمرده

حالا هم خرج مدرسه رو شنیده غصه اونم میخوره.انگار بچه فقط تولیدمثله.بچه خرج داره.

من خرج دارم.اعتراضم میکنم ولی با کمال پررویی داشته باشه هم میگه ندارم

دقیقاااااصلا ذات مرد اینه که همیشه واسه زنش تلاش کنه و نیاز هاشو برآورده کنهحالا وقتی یه زن میره تو ...

دقیقا ، وقتی همش فداکاری کنی حس میکنه مادرشی نه زنش ، بعد میره دنبال یه معشوق واسه خودش میگرده ، حس مردونگی رو نداره کنار زن حس میکنه رفته تو جایگاه فرزند ، مردا با خرج کردن حس مردونگیشون تقویت میشه ، زن هم وقتی زندنگیش حفظ میشه که خمایت شه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد