2777
2789
عنوان

نمیدونم چه بلایی داره سرم میاد

1111 بازدید | 29 پست

سلام خانما. من اولین باره که تاپیکی رو ایجاد میکنم دلم گرفته. فکر میکنم بیشتر تقصیر خودمه. نمیدونم زیاده خواهم یا قانع. به هم ریختم و ذهنم مغشوشه.

من ۲ سال و نیمه که ازدواج کردم و اومدم خونه خودم

من عااااشق سفر و مسافرت و خوش گذرونی هستم در کل شخصیت شادی دارم اما احساس میکنم تازگیا حتی درد های عصبی پیدا کردم.

همسرم نظامی هستن. ایشون مرد بدی نیستن نه خسیسن نه دست بزن دارن نه معتاد یا سیگاری و  نه خداروشکر مثل بعضی از مرد ها زن باز نیستن. اما مشکلاتی توی زندگیم هست که ظاهرا کوچیک هست اما خیلی اذیتم میکنه. همونطور که گفتم من عاشق گردش و تفریحم حتی با هزینه خیلی خیلی کم راضی ام که به یک گردش کوچیک برم اما همسرم عاشق خونس. دوست داره همیشه توی خونه بشینه و با گوشیش ور بره و تلوزیون نگاه کنه اما من دوست دارم بریم بیرون پیک نیک ددونفره مسافرت یا هرچی. سر این مسئله من خیلی اذیت میشم آخه دلم خیلی میگیره. دوست ندارم توی خونه بمونم.

مشکل دیگه اینه که همسر من یه خورده بد دهن هستن و تا تقی به توقی میخوره هوار هوار کلمات قبیحی هستش که به زبون میارن. من خیلی باهاش صحبت کردم و ازشون خواستم که این کار رو نکنن چون واااقعا با این کار اذیت میشم. آخه تو خانواده ما این خصلت واقعا قبیحه. گفتم خانواده ... ایشون از سر تقصیر گناه کرده و ناکرده خانواده من نمیگذرن و همه رو بلا استثنا به رو میارن اونم به صورت خیلی فجیع در صورتی که خدا رو گواه میگیرم خانواده من هیچ بدی به ایشون نکردن نه پدر دارم و نه برادر. اما بدی های مامان و خواهرمو یا دایی ها و خاله هامو همیشه بهم میگه و انرژی منفی خیلی خیلی زیادی بهم میده. من خیلی ازش میرنجم قبلا احساس میکردم علاقم داره نسبت بهش کم میشه اما الان واقعا دیگه از اون عشق و علاقه خبری نیست. لطفا اگه کسی مورد مشابهی توی زندگیش داشته یا میتونه منو راهنمایی کنه چند بار به جدایی فکر کردم حتی یه بار بهش گفتم اما باهام صحبت کرد و منصرفم کرد.

فقط میدونم هیچ زندگی بی مشکل نیست

دوم شما نمیتونی همسرتو عوض کنی در نتیجه فقط باید خودتو قوی کنی

3 .اگه از بد دهنی هاش پشیمون میشه جای امید هست خودتو قوی کن وقتی بددهنی میکنه اهمیت نده به چشم  یه ادم حقیر نگاش کن

4.خودت وسایلو اماده کن برین پارک انتظار نداشته باش اون تعارف کنه یا پیشنهاد  بده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظامی ها اکثرن تو محیط کارشون کلمات رکیک به کار میره واسشون عادیه کلا همشونم بی اعصابن 

از کجا میدونیتو محیط کارشون بد دهنن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بنظرم پيش مشاور بريد اگه هم نيومد همين طور منطقي باهاشون تا ميتونيد صحبت كنيد و از لطف و محبت هاتون كم كنيد تا بدونه كه از چشمش افتاديد 

اصلا به طلاق فكر نكنيد كه تنها ضربه و دودش به چشم خودت ميره 

خدا پدرت رو بيامرزه گلم

محيط خيلي رو رفتار ادم تاثير داره

شوهر من ك اينطوره

ي دوره ي همكار بد دهن داشت

مدام كلمات ركيك تو خونه بكار ميبرد

اصلا نميتونستم باهاش تماس بگيرم، باهام بد حرف ميزد

شكر خدا الان ي همكار با شخصيت داره

زمين تا اسمون رفتارش عوض شده

حتي اخر صحبتهاي پشت تل ازم تشكر ميكنه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
شوهرمنم نظامیه دقیقاااااا همینایی که گفتی صدق میکنه اونجاتامیشه میدوشنشون به ما که میرسن وامیرسن شوه ...

آره خیلی از محیط کارش گله میکنه. من وقتی که میخواستم ازدواج کنم گفتم اگه همسرم زیبایی و پول نداشته باشه زیاد مهم نیست مهم اخلاق و ایمانشه اما الان میبینم که اخلاقشم خیلی خوب نیست خیلی دلم میشکنه آخه خیلی خاستگار داشتم. تو این مدت وقتی به این مسئله فکر میکنم خیلی دلم میشکنه

چقدر راحت به خودتون اجازه قضاوت ميديد نه اصلا اينجوري نيست

عزیز راحت نمیگم حتما دیدم که میگم 

وقتی قاتل و دزد و معتاد همش می خوره به پستت مجبوری خیلی چیزا رو بشنوی و ببینی نگفتم خودشون به هم میگن منظورم محیط کارشونه

من امضا ندارم