2777
2789

۲۱ سالمه 

یه اسم با اصالت ایرانی میخوام ولی همشون خیلی قدیمیهههه

خدایا کم آورده ام،در لیست آدم هایت اشتباهی شده...    اسم من ایوب نیست*

اسم خودت چیه

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر میکنی اسم تو زندگیت خیلی تاثیر داره اشتباه میکنی 

البته از نظر بعضی علوم اسم موثره و اسم های اتفاقا با اصل و نسب و اسم پیامبران و امامان خوبه

اما در کل سعی کن تو تفکرات تغییر ایجاد کنی نه اسمت

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
محدثه

اسم خوبیه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
محدثه

عزیزم وقتی میگی اصیل یعنی از گذشته ریشه دار هست پس وقتی چیزی اصالت داره طبعا قدیمی هم هست

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
اگه فکر میکنی اسم تو زندگیت خیلی تاثیر داره اشتباه میکنی البته از نظر بعضی علوم اسم موثره و اسم های ...

نه بابا کار به تاثیرش ندارم که😐

از اسمم خوشم نمیاد و همه مخفف میگنش

عزیزم وقتی میگی اصیل یعنی از گذشته ریشه دار هست پس وقتی چیزی اصالت داره طبعا قدیمی هم هست

درسته🥲

اگه فکر میکنی اسم تو زندگیت خیلی تاثیر داره اشتباه میکنی البته از نظر بعضی علوم اسم موثره و اسم های ...

باور بفرما که هیچ فقیر یا بدبختی ندیدم که اسم اصیل ایرانی داشته باشه

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

به بقیه کار نداشته باش، اسم خانم دوستم هم همینه ولی همسرش درست صداش میکنه 

اسم یه آشنا هم شبنم ولی بقیه مخفف می‌کنند

بقیه ان دیگه ، هر چی بذاری میتونن مخفف کنند

باور بفرما که هیچ فقیر یا بدبختی ندیدم که اسم اصیل ایرانی داشته باشه

من دیدم ، بعد هم اسم‌های ایرانی جدیدا زیاد شده 

تو خیریه ای که هستم دیدم که ازین عزیزانی که تحت پوشش هستن اسم‌های ایرانی و جدید گذاشتن

بابا فکر رو درست کن ، چه ربطی به اسم داره 

آخه جهل تا کجا 

بعد هم اون کجا اسم یه پیامبر رو یه نفر باشه اون کجا یه اسم عادی ، شخص بعدا به فکر میفته که اسمش از کجا اومده و از کجا الگو گرفته شده