بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد چهار سال تو اوج درد و کیست قهمیدم باردارم دعا کنین بمونه برام 🥹🥹5آذر 1403بتام 27بود فرداش شد 60حالا منتظرم موعدم بشه برم ببینم رفته بالا 🥲بتام رفت بالا شد 1080رفتم سونو یه ساک کوچیک دید گف دوهفته دیگه بیا دوباره دعا کنین قلب داشته باشه 🥺بعد دوهفته رفنم گف پوچ نیس ولی قلبم نیست و ساکات نامنظمن دعا کنین دوهفته دیگه قلبای دوقلو هام تشکیل بشن 🥺🥺فردا میرم سونوی قلب دعام کنین خیلیییی😭..تشکیل نشدن باید برم برا کورتاژ... دوبار کورتاژ شدم و سقط سختی داشتم دعا کنین زودتر نی نی دارشم💔 دوباره شروع کردم ب دارو مصرف کردن این ماه فولیکولام عالی بود خداکنه نی نی بشه 🥺خداروشکر جواب داد دارو ها بی بی چکم ساعت00:۰۰روز۱۴۰۴/۴/۲۲مثبت شد ایشالا قلبش برام بزنه💋♥️1404/5/7رفتم سونو قلبش زد ولی هماتوم دارم و خونریزی خیلی زیاد ایسالا بمونه برام 🥺♥️