2777
2789

من دو روز بچه ام دنیا اومده خفه ام کردن انقدر گفتن شیر نداری نداری خب من دو روز زایمان کردم هی میگن  فلانی انقدر شیر داشت میپاشید تو در و دیوار یا فلانی لباساش خیسه خیس میشد میگم آخه تو دو روز زیاد نمیشه که میشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سزارین کردی طبیعیه شیر نداری

تا یه هفته دیگه میاد

باید ماساژ بدی و بچه مک بزنه تا بیاد

زایمان طبیعی ها از همون اول شیر دارن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من از اول شیرم زیاد بود .

ولی ببین اولش که میخواد بخوره یکم شیر سفت و غلیظه. فوران نمیکنه. بعد از یکی دو روز شیر پر میشه و موقع خواب ممکنه رختخواب خیس بشه که من پد شیردهی گرفته بودم که قطع بشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

قطره شیر افزا، ماء الشعیر کلاسیک، اب گوشت ، اب قلم اینا شیرو زیاد میکنه

مایعاتم زیاد باید بخوری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من کلا شیرم کم بود .  یه عده احمق میگفتن  هی شیر بده شیر بده تا زیاد شه . بچه طفلی گشنه می موند . فقط گریه میکرد .شیر افزا هم میخوردم .‌اما آخرش بازم زیاد نشد . کلا شیر خشک دادم . 

بازم یه عده فصوله مریض ، میگفتن وای چرا شیر خشک دادی شیر خودتو بده . سینت رو بزار داخل دهنش فقط بمکه .

محل ندادم  اصلا 

فقط شیر خشک دادم .  بچم سیر شد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به نظرم همه مثل هم نیستن ، من اصلا شیر نداشتم ، بچم دائم سینه دهنش بود ولی شیری نمی اومد 😔

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

فقط دمنوش و عرق رازیانه بخور مثل آب رو آتیشه 

من از روز۴ام میخوردم عااالی بود 

صبح یه لیوان میخوردم تا عرص تاثیرشو میزاشت

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

من هزارتا چیز امتحان کردم از قطره شیرافزا بگیر تا مالت و صدتا چیز دیگه. فقط خودمو چاق کردم. نمیدونم شیرمم زیاد بود یا کم.وزن بچه همیشه بالای نمودار بود البته پسر من‌دوگانه سوز بود