2777
2789

رفت... بنظرتون بفرستم واسش؟! 🥲خداییش بگین خوب شد یا نه💔

میکنم همش عکساتو نگا چرا رفتی اینجوری دادی منو به فنا... چرا انقد بیرحم شدی چرا؟  ارزومه دوباره ببینمت فقط یبار... بگیرم دستاتو نبینم اشکاتو... دلم میخواد نگات کنم فقط شب تا صب... میگفتی این منم اینجوری میزنی حرف باهاش تو... میگفتم هیچی نگو فقط همه چیو بردا برو... اره رفتی منم اینجا تنها سرگردونم... ارزومه فقط بتونم تورو برگردونم.. کاش به عشقت حتی دروغی یلحظه من شک نمیکردم ...یادته میخندیدم براتو میگفتی قشنگ شدن شباتو میگفتی ستارم شدی دلم میکنه هی هواتو الان کجایی که من دلم لک زده برات؟  ببخش اگه میخواستی منو و من درک نمیکردم... ولی بر نمیگردی دیگه خودت گفتی دیدار قیامت... نتونستم چیزی بگم فقط گفتم بسلامت... 

دلم یک خوشی از ته دل میخواد...دلم یک لبخند از ته دل میخواد🥺❤یعنی میشه...؟ 

به صورت رپ بخونیم یا پاپ

🥒امضا بخون بعد ریپ بزن 🥒سن زیر 25 سال و اونایی که 24 ساعته گوشی دست شونه و دنیا رو فقط از گوشی و از مغز آکبند شون میبینند نه لایک م کنن نه ریپ بزنن  🌟🌟 اگه میسوزی منو ریپ نزن آب بریز همون جا که خاموش بشی🌟اگه ریپ ت نمی‌زنم بدون ارزشی برات قائل نشدم 🌵چهار تا کتاب بخون بعد جواب ت میدم ، با آدم های بیسواد و مغز آکبند حرفی ندارم 🌵🥒یه عده جوگیر فکر میکنند چهار تا کلیپ اینستا ببینند و باشگاه برن دیگه علامه دهر ن و به بقیه هم مشاوره میدن ، طرف رفته با مش قربون داخل رابطه شده بعد تو امضا ش روز اول می‌نویسه متاهل روز دوم میاد اینجا مشاوره خانواده میده که ازدواج خوب نیست 🌵 مشاوره های دکتر هلاکویی گوش کرده میاد اینجا تاپیک خیانت میزنه یه عده بیسواد هم بله بله میکنند تا تاپیک پر بازدید بشه و راهکار میدن 🌵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣

ولی رپ امتحان کردم خوب میشه 😂

🥒امضا بخون بعد ریپ بزن 🥒سن زیر 25 سال و اونایی که 24 ساعته گوشی دست شونه و دنیا رو فقط از گوشی و از مغز آکبند شون میبینند نه لایک م کنن نه ریپ بزنن  🌟🌟 اگه میسوزی منو ریپ نزن آب بریز همون جا که خاموش بشی🌟اگه ریپ ت نمی‌زنم بدون ارزشی برات قائل نشدم 🌵چهار تا کتاب بخون بعد جواب ت میدم ، با آدم های بیسواد و مغز آکبند حرفی ندارم 🌵🥒یه عده جوگیر فکر میکنند چهار تا کلیپ اینستا ببینند و باشگاه برن دیگه علامه دهر ن و به بقیه هم مشاوره میدن ، طرف رفته با مش قربون داخل رابطه شده بعد تو امضا ش روز اول می‌نویسه متاهل روز دوم میاد اینجا مشاوره خانواده میده که ازدواج خوب نیست 🌵 مشاوره های دکتر هلاکویی گوش کرده میاد اینجا تاپیک خیانت میزنه یه عده بیسواد هم بله بله میکنند تا تاپیک پر بازدید بشه و راهکار میدن 🌵

شاعره ی بزرگ رها 🤣

یاد نازنین تو ساختمان پزشکان افتادم که شعر می‌خواند 

خداوکیلی به این میگی شعر ؟ 

به دوره ی حافظ ظهور میکردی حافظ فرار میکرد 😅

نظر همه محترمه پس برای اختلاف نظر ها الکی بحث نکنید و شعور متقابل داشته باشید 
وااااای دختر تو ترانه سرا هستی ایول خیلی عالی بودش چقد مفهومی و پر از معنا نوشتی ولی اینجوری بنظرم د ...

وواییی جدی میگی اجییب باورم نمیشه🥲🥺😍😍

دلم یک خوشی از ته دل میخواد...دلم یک لبخند از ته دل میخواد🥺❤یعنی میشه...؟ 

قشنگه نه نفرست براش دوستت نداره که رفته

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام