2777
2789
عنوان

نمیدونم امیدوار باشم یا نه

213 بازدید | 14 پست

من بیست ماهه که تو اقدامم

قبل از اقدام دوره هام 28 روزه بود که تو اقدام بهم ریخت چهار دوره دارو خوردم دوره هام شد سی روزه  الان هفت ماه بود که سی روزه پریود میشدم ماه پیش 11 مرداد باید میشدم 8 مرداد شدم  با خودم فک کردم دوره هام 28 روزه شده دوباره این ماه منتظر بودم که 5 شهریور بشم ولی نشدم و گفتم حتما دوباره سی روزه شدم و امروز منتظر بودم بشم که تا این لحظه نشدم این ماه از17 یا 18 دوره سینه دردم شروع شد و کم کم سینه هام سنگین و دردناک شدن تا اینکه از دیروز سینه هام  دیگه زیاد سنگین نیستن ولی هنوز درناک هستن  سه روزه بیبی هم میزنم منفی هستش و الان نمیدونم امیدوار باشم یا نه

واقعا خسته ام از انتظار مخصوصا که دوروبرم هم هستن کسایی که دیرتر از من اقدام کردن و الان باردارنو چند ماه دیگه نی نی هاشون دنیامییاد دیدن اونا کمی حسرت به دلم مییاره اینکه من بیست ماهه منتظرم تا برم لباس نی نی بخرم و نمیتونم اونا میخرن و هر بارم از من نظر میپرسن 

تو بد برزخی گیر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به اين نتيجه رسيدم دكتر و قرص اينا همش وسيله هستش هر موقع خودش صلاح بدونه ميدونه من 3 ساله منتظرم ...

منم چهار ماه رفتم دکتر دارو مصرف کردم فقط حالم رو بدتر کرد دیگه گذاشتم کنار و سپردم به خودش

منم چهار ماه رفتم دکتر دارو مصرف کردم فقط حالم رو بدتر کرد دیگه گذاشتم کنار و سپردم به خودش

منم دقيقا ديگه نه قرص ميخورم نه دكتر ميرم ديگه خستم از دكتر ،هر سري فقط هورمونام بهم ميريزه و عصبي ميشم،بسپار دست خدا حتما الان به صلاحمون نيست و ما متوجه نميشيم عزيزم