2777
2789
عنوان

بچه ها ترو خدا راهنمایی کنید🥺

250 بازدید | 24 پست

الان داشتم با دوست پسرم درباره ی رابطه ی جن*سی حرف میزدیم بعد قرار شد اخر هفته

بعد گفت کار دارم منم گفتم زود بیا گفت شاید نیام بعد چند دقیقه بلاکم کرد به نظر شما چرا این کارو کرد

الان دارم میمیرم قلبم داره از دهنم در میاد😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای من خوار وقاحت و وقارتونو .....

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عیزم مشخصه دیگه امتحانت کرده رابطه جنسیو ک قبول کردی رد شدی خداتو شکرکن ازت سواستفاده نکرد و بلاک کرد

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
ازت رابطه خاسته گفتی نه؟

قبول کردم گفتم اخر هفته اونم گفت باشه بعد گفت بای کار دارم گفتم زود بیا چت کنیم گفت شاید نیام منم هیچی نگفتم بعد چن دقیقه دیدم بلاکم😭

قبول کردم گفتم اخر هفته اونم گفت باشه بعد گفت بای کار دارم گفتم زود بیا چت کنیم گفت شاید نیام منم هی ...

چطوووووووور قبوووووول کردی 

بدبخت 

برو خداروشکر کن اصلا بلاکت کرده 

خوب بود میرفتی بعد ولت میکرد 

چجور میتوووونی اخه 

نکن عزیز من بزار ب موقعش 

قبول کردم گفتم اخر هفته اونم گفت باشه بعد گفت بای کار دارم گفتم زود بیا چت کنیم گفت شاید نیام منم هی ...

میشه بپرسم چرا قبول کردی ؟!

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍

شاید از می‌خواسته امتحانت کنه که گفتی اره فکر کرده به بقیه امنیتی اره ولت کردع