2777
2789
عنوان

کدوم عکسو تجربه کردی🙃😥

125 بازدید | 7 پست

کدومشون رو تجربه کردی؟😢

اگر نتونی عزت نفس آسیب دیدت رو درمان کنی بعد از چندین سال میبینی عمرت رفته و به هیج‌چیزی نرسیدی چون زندگیت رو دیگران ازت گرفتن

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

هیچکدوم.... من بچه منفور خانواده بودم و کلا حرف نمی‌زدن باهام که بخوام تجربه کنم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نقطه_روشن_اسمان تاپیک قبلی مشکل پیدا کرد نتونستم کامنتتو ببینم قشنگم

هيچی عزیزم نوشته بودم دو تای اخری 😇😂

البته دارم سعی میکنم درمانش کنم ولی مشکله انگار اثرش رفته ته روحم ولی بهتر میشه به مرور زمان 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
هیچکدوم.... من بچه منفور خانواده بودم و کلا حرف نمی‌زدن باهام که بخوام تجربه کنم

خودت دهری میگی منفور 

فکر نمی‌کنید 

این خودش یه مشکله 

البته اینطوری به خودت نگو

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

هيچی عزیزم نوشته بودم دو تای اخری 😇😂البته دارم سعی میکنم درمانش کنم ولی مشکله انگار اثرش رفته ته ر ...

ایشالا بهتر شی گلکم عزت نفس کاملتو بدست بیاری🥰😘😘😘

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

خودت دهری میگی منفور فکر نمی‌کنید این خودش یه مشکله البته اینطوری به خودت نگو

خب شاید... ولی بهرحال حقیقته

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍