2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسیو دوست خودت ندون 

زبان بخون ی مهارت از الان یاد بگیر مثل حرفه ای شدن تو ی ورزش یا ی هنر خاص که کلی بدردت میخوره

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️

برو بشین درستو بخون

گوشیو همیشه هست

زیاد باکسی دوست نشو وصیمیمی

واز هم‌سن سالات مشاوره نگیر 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

توی انتخاب همسرت دقت کن✔️

وقتی یه هدفی داشتی همه تلاشتو بکن تا بهش برسی چون اگه نرسی تا آخر عمرت حسرتشو میکشی✔️

هیچوقت نا امید نشو،نا امیدی سم روحه✔️

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

عزیزم حتما حتما یه مهارت یاد بگیر

استحاله جنسی انجام بده( نمیتونم تو نی ین سایت برآن بگم تو یکی از تاپیک هاپ لینک تلگرامم رو که توضیح میدم گذاشتم نیازی نیست جوین بشی فقط بخون چون دارم کاملش میکنم هفته ای ییار سر بزن)

حتما برو یه ورزشی رو یاد بگیر

تغذیه خوبی داشته باش

به هیچکس وابسته نشو 

از این تابستون برای کنکور بخون

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

توی لحظه هات زندگی کن

اگه هدفت درسه واقعا درس بخون و اگر نیست بهش تظاهر نکن و برو دنبال علاقت

زیر ۲۰وارد روابط احساسی نشو

هیچوقت احساستو سرکوب نکن و بیانش کن

به دوستات همه رازاتو نگو

و مهم تر از همه »با مادرت خیلی صمیمی شو /بعدا بابتش خداروشکر میکنی