2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بگید چکار کنم

407 بازدید | 31 پست

سگ خونگی دارم دارن چند روزه نون پخت میکنم بیرون میفروشم این تو تراس و خب هوا هم گرمه کسیم نمیخره چون هم سنش بالاس هم مریضه(حمایتیه)

یا سگم بیارم تو خونه مثل قبلا راحت باشه من برم یه کار دیگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر درست فهمیده باشم تو خونه نون درست می‌کنی و به خاطر اینکه سگت تو دست و پا نباشه میبریش تراس اونجا ...

میترسیم موهاش بریزه توشون 

خیلی مراعات کردیم ولی تو یکیشون موش بود

الان مشکلت چیه ؟اینکه سگت رومجبوری توآفتاب نگه داری؟

مشکل من موهاش که برای پخت نون باید بزارم تو تراس 

یا اینکه شغلن عوض کنم 

و از طرف دیگه یه رقیب دارم ک اگه نرم میدون واقعا واسه اون خالی میشه

نمیتونی تراس رو سایه بان بزنی ؟یکمم دررو باز بذاری باد کولر بهش بخوره ولی نتونه بیاد داخل؟

کولر کلا میخوره به خود خونه قبلا گذاشته بودم مادرم گفت انقد حالش بد بود ک آوردم خونه

مشکل من موهاش که برای پخت نون باید بزارم تو تراس یا اینکه شغلن عوض کنم و از طرف دیگه یه رقیب دارم ک ...

اولا خیلی دقت کن که حق الناس گردنت نمونه 

دوما میگم صبح زود زود پاشو سگ روببر تو تراس و قبل گرما و آفتاب کارت روتموم کن و بیارش داخل 

ی اتاق یا پارکینگ ی جایی رو برای کارت انتخاب کن و اونجا رو حسابی تمیز کن و کلا اونجا کارت رو انجام بده