2777
2789
عنوان

جهیزیه بردن در ماه محرم و صفر

764 بازدید | 12 پست

تو تایپیک دیدم به یه بنده خدایی میگن اصلاا صفر جهیزیه نبر  رفتم تقویم دیدم که خود وسطای صفر ساعتش خیلی خوبه برای کار خیر 

چرا علم ندارید از یه چی ی میان میگید آخه 

ولی بدی این تقویم نحس و سعد اینکه که در یک ماه سی روزه  نهایت یه هفته تا ده روز ساعت نحسه واقعا چه جوری به کارامون برسیم آخه 

یه سوالم داشتم من خونم در حال باسازیه اونموقعه قرآن باید می‌بردم یا بعد از اینکه کارای خونه تموم شد و در زمان چیدن باید آب و قرآن برد؟؟؟

این مناسکم حوصله آدمو سر میبره😐😑

چرا انقد همه چی رو سختش کردن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نمیاد جون یه موجود زنده رو برای یه کار خیر بگیرم درخت میکارم اسمشم میذارم درخت امید

درخت بکار

ولی قربونی کردن کار بدی نیس 

یعنی شما مرغ نمیخوری😁

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

راستش دوست ما تو صفر عقد انجام داد. رفتن پیش شیخ و حاج آقا گفت ی روز مناسب براتون پیدا میکنم و انجام دادن و الان دو تا بچه ی خوشگل دارن. زندگی شونم خوبه. بستگی به اعتقادت داره. ی خیرات بده نحسی احتمالی بره

منم تو ماه محرم زایمان میکنم هرکی میشنوه میگه ای بچه ات تو ماه محرم به دنیا میاد😑😑😑 خداوکیلی همه روزا روز خداست این حرفا چیه اخه ادم دلش میگیره

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍
منم تو ماه محرم زایمان میکنم هرکی میشنوه میگه ای بچه ات تو ماه محرم به دنیا میاد😑😑😑 خداوکیلی همه ...

چرتو پرت میگن من مقاله خوندم خود پیغمبر تو همون‌مقاله گف   تو یه روز نحس منجم گفته بود جنگ شروع نکنه که به شکست میخوره بخاطر قمر درعقرب بودن پیامبر گوش نمیده جنگ میکنه و به پیروزی میرسه و همونجا پیامبر میگه چه خوب شد جنگ شد پیروز شدم وگرنه پیروزیمو بخاطر روز سعد میدونستین 

یه جا امام صادق گفته از ما نیس کسی که این روزارو رعایت نکنه در آمیزش با همسر یا مسافرت

نمیدونم حرف پیامبر گوش بدم یا ائمه 😑😑😑😑😑😑

منم تو ماه محرم زایمان میکنم هرکی میشنوه میگه ای بچه ات تو ماه محرم به دنیا میاد😑😑😑 خداوکیلی همه ...

من‌ماه صفر به دنیا اومدم

چون صفر بوده یعنی آدم نحسی ام

همه روزا روز خداست

این حرفا چیه