2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم💚

228 بازدید | 66 پست

دوستای گلم شما هم برای این عزیزان هر کدوم یه صلوات بفرستید که انشالله به حق رقیه سه ساله امام حسین به خواستشون برسن @زهراگله ‍ ‍  @ملکـهپاییز۲۰  @دخترتنبل۱  @نگو_مثل_اونام  @آرزوهام3

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاجت رواشی گلم اسمم فاطمس دعاکن یچم صحیح و سالم بدنیا بیاد و زایمان و بارداری عالی و راحتی داشته باشم و این بیماری ای مشکوکم بهش ازم دوربشه و اصلا این نباشع وشوهرم دست از وابستگی ب خانوادش بردارع عاشق و وابسته منو زندگبمون بشه و فرد مورد نظرم هیچوووووقت خونش نیاد واحد کناریم تروخدا خیلی واسم دعاکن

التماس دعا عزیزم دعا کنین کار شوهرم جور بشه خسته شدیم از بلاتکلیفی انشالله حاجت روابشین

ممنون مهربونم حتما عزیزم 

انشالله به حق همین ماه حاجت روابشی

الله هم صل الله محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌱🖤

حاجت رواشی گلم اسمم فاطمس دعاکن یچم صحیح و سالم بدنیا بیاد و زایمان و بارداری عالی و راحتی داشته باش ...

چشم عزیزم دعا کردم برات شما هم یه حمد شفا بخون برام میگن دعای زن باردار زود مستجاب میشه اجرت با امام حسین 🤲🏻💚

سلام خانما.ازتون خواهش میکنم کنار دعاهاتون اسم منم بیارید بلکه گره از کارم باز بشه.

صلوات فرستادم برات انشالله حاجت روا بشی 🤲🏻💚

واسه سلامتی بابام😞خیلی ممنونم

هفت تا صلوات برای شفای پدرت خوندم انشالله خوب میشه🤲🏻💚 منو هم دعا کن حتی شده یه صلوات 🥺