2777
2789
عنوان

خاموما بیایید کمک قهر

190 بازدید | 20 پست

چطوری قهر نمیکنید 

من توی خونواده به شدتتت همه لوسم میکردن به شدت در حدی که چیزی ک میخواستم حتی به گریه نمیرسید فقط کافی بود قهر کنم برام میخریدن 

و حالا این توی اخلاقم مونده با اینکه نامزدمو دوست دارم ولی هرچی میشه سریع قهر میکنم چطوری این‌اخلاقمو درست کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ابتدا لحاظ کن قرار نیست هر چی میخوای رو بقیه برات مهیا کنن گاهی نمیشه یا گاهی باید خودت تلاش کنی و از بقیه توقع نداشته باشی

در ثانی لحاظ کن قهر زیادی مضره چون فرد بعد زمانی بی تفاوت میشه و میگه این که من هر کاری کنم قهر می‌کنه پس ولش کن 

با قهر هیچی درست نمیشه 

فقط بدتر میشه 

فوقش اولاش بیاد نازتو بکشه بغلت کنه معذرت خواهی کنه 

ولی بعدش دیگه خسته میشه جوری که هفته ها هم قهر باشی دیگه نمیاد نازتو بکشه 

بعد اینکه چند سالته ؟

گاهی میشه اونم نازنمیکشه وقهرتونو طولانی میشه خودمنم همین بودم یکبارقهرمون ۸ماه طول کشید بعد۱۴سال زندگی پس عبرت باشم برات هرچند هنوزم اخلاق گندمو دارم ولی شوهرم سریع همون موقع موضوع رو جمع میکنه تا قهر نشم البته اینم بگم ایشونم ازمن یادگرفته و جواب قهررو باقهر میده.واضح گفتم که زندگیت آسیب نبینه

من نازمو نمیخریدن تو خونه اما برای شوهرم زیاد ناز و قهر کردم بعد ده سال براش عادی شده

ببین من‌حتی سر چیزای مسخره

چرا مثلا فلان روز سرت تو گوشی بوده