2777
2789
عنوان

همسرم بهم توهین کرد😢گف اگه من نبودم خاله شده بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 58 پست

هم کار گذشته شما اشتباه بوده هم کار الان همسر شما

من قبل همسرم با هیچ کسی دوست نبودم اما همسرم قبل من دوست دختر داشته چی الان تا تقی به توقی میخوره بهش بگم تو دوست دختر داشتی؟!! وقتی میدونم الان پاکه و سرش به زندگیشه و آدم خوبیه چیزی نمیگم و حرمتا هم حفظ میشه

محترمانه با هم صحبت کنید یه جوری رفتار کن اسی که دیگه نگه و از گفتن اسم موضوع شرمنده بشه ...بچه هم دارید اسی؟

💕🧚‍♀️                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کار گذشته شما اشتباه بوده هم کار الان همسر شمامن قبل همسرم با هیچ کسی دوست نبودم اما همسرم قبل من ...

نه  چند ماه پیش سقط شد ...فعلا ندارم 

بنظرتون بهترین حرکت الان چیع؟بی محلی؟

توهین ک خیلی میکنه تو دعواهامون ولی اینجوریشو نه اولین باره

اسی تاپیکاتو تاداخر خوندم

کلا حال زندگیت خیلی خرابه،سمت خانواده شوهرت کسی هست ادم درستی باشه و مودب و شوهرتم ازش حرف شنوی داشته باشه؟

ببین شوهرت یا نمیخواد،یا نیاز حس نمیکنه ک ادب و احترام داشته باشه،تا خودش نخواد ب این چیزا اهمیت بده فایده نداره.....

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

بنظرم سکوت کن ،همه کارای خونه رو انجام بده جوری ک اصلااااا نتونه ایراد بگیره,قهر نباش ولی در حد ضرورت و خیلی سرد حرف بزن،ببین تاثیری داره یا ن

میاد طرفت یا ن

اگه اومد حرفاتو بهش بزن،ک میخوای تو زندکی احتران بینتوت باسه،و اگه درخواستی از هم دارین منطقی حرف بزنین و...

.

ولی اگه نیاد نمیدونم باید چیکار کنی

اخلاق مادر شوهر پدر شوهرت چجوریه؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
نه چند ماه پیش سقط شد ...فعلا ندارم بنظرتون بهترین حرکت الان چیع؟بی محلی؟

یکم باهاش سر سنگین باش ولی قهر نکن یکم از بیرون اومد بهش فرصت بده حالش بیاد سر جاش بعد که غذا چایی چیزی خورد باهاش صحبت کن بگو که رفتارش اشتباست و باعث میشه زندگیتون الکی ناراحتی پیش بیاد  و سعی کنه دیگه تکرار نکنه 

سری بعدی اگه خدایی نکرده بازم این موضوع رو گفت هیچی نگو سعی کن اصلاااا مقاومت نکنی که خواهرت ال بله یا جوش بیاری سکوت کن و اونجا رو ترک کن مثلا برو اتاق چون شما حرفاتو قبلا بهش زدی  بذار بلکه شرمنده بشه

💕🧚‍♀️                                               

یکم باهاش سر سنگین باش ولی قهر نکن یکم از بیرون اومد بهش فرصت بده حالش بیاد سر جاش بعد که غذا چایی چ ...

قیافم پوکیده این دو سه روزه از بس دق دادم خودمو ...بش گفتم تو ک اینجوری بود برا چی اومذی جلو یا ک برا چی اصلا باهام موندی گفتم برو اگ اینجوریه، گفتش مجبورم

دیگ نخاستم باش چش تو چش بشم رفتم اتاق 

بی جهته باش حرف بزنم سکوت کنم همش که تا ب الان با سکوت گذشته زندگیم

بنظرم سکوت کن ،همه کارای خونه رو انجام بده جوری ک اصلااااا نتونه ایراد بگیره,قهر نباش ولی در حد ضرور ...

اخلاقشون خوبه ولی تا جایی ک بتونم نمیخام جیک و پوک زندگیم‌رو بدونن ک البت پسر گلشون همه چی میزاره کف دستشون راست و دروغ 

خوبه مرگ هس وگرنه همه گوشت همذیگرو میکندن...ادم باید ذات داشته باشه یکم رحم داشته باشه ک شوهرم من فارق ازیناس

اسی تاپیکاتو تاداخر خوندمکلا حال زندگیت خیلی خرابه،سمت خانواده شوهرت کسی هست ادم درستی باشه و مودب و ...

خیلی سنگینم تو دلم هزارتا حرفه که ب کسی نگفتم تا حالا همش ریختم تو خودم

قیافم پوکیده این دو سه روزه از بس دق دادم خودمو ...بش گفتم تو ک اینجوری بود برا چی اومذی جلو یا ک بر ...

اشتباهت اینکه به فکر خودت نیستی 

ارزش نداره به خاطر حرفش انقدر بهم بریزی 

همین الان پاشو یه تکونی به خودت بده به خودت برس بذار دنبالت بدوعه کمتر به فکر اونو حرفاش باش

💕🧚‍♀️                                               

اخلاقشون خوبه ولی تا جایی ک بتونم نمیخام جیک و پوک زندگیم‌رو بدونن ک البت پسر گلشون همه چی میزاره کف ...

فعلا بذار ب در سرد بودن باهاش،اصلا هن اعتراض یا شکایت نکن،اینقدر ادامه بده ب سردی ک بیاد بپرسه چی شده؟

شاید اگه خودش بیاد سمتت بتونی باهاش حرف بزنی و حرف شنوی داشته باشه ازت

اگه این راه جواب نداد دیگه محوری با پدر و مادرش مطرح کنی

فقط با این شرایط مثل ۱ برده نساز لطفا و عمرتو هدر نده، حتی اگه ب حرفت گوش کرد و صحبت کردین ازش امتیاز بگیر،اگه درستو نیمه تموم گذاشتی برو ادامه بده،اگه دوس داری برو کار کن،خلاصه ک یکم مستقل شو