2777
2789

موضوع برمیگرده ب چند سال قبل از ازدواجمون که با همسرم قرار گذاشتیم تو کافه همینکه وارد شدیم من رفیق دوس پسر دختر داییمو دیدم ک چند باری باهم رفته بودیم کافه اونم بود منم مثل اوسکولا بش اشاره کردم ک هیچی نگه شوهرمم فهمید فکرد چه خبره بعد اون روز ک رفت خونشون گفت اره کی بود و ک اشاره کردی چ صنمی باش داشتی خلاصه پیرو پیغمبرو یجا جمع کردم قضیه رو واقعا بش گفتم ک بقران من هیچ صنمی باش ندارم خلاصه اینم بگم واقعا من شاید شیطنت داشتم مجردی اونم در همون حد بیرون رفتن ولی بعد ازدواجم هیچ مردی به چشمم نمیادهول نیستم سرم گرم زندگیم بوده،مجردم بودم حاشیه نداشتم بخدا،خلاصه گذشت اومد خواستگاری ازدواج کردیم الان پنج سال از اون قضیه میگذره دوسه روز هی سر اینکه منو نمیزاره برم خونه پدریم دعوا داریم امروز صب برگشته بم میگه ک آره من نبودم شده بودی خاله ی شهرتون نمیدونم ب پسره اشاره کردی و گفتم چ ربطی داره تو مجرد بودی شیطنت نداشتی...شما امام تشریف دارین خواهرات همشون امامن، که آتو دارم از خواهرش ک وقتی متاهل بود دوس پسر داشت ولی من اینقدر شعور دارم ک راز اونو فاش نکنم...خلاصه از صب فشارم افتاده نشستم یه دل سیر گریه کردم بخدا این چند روزه پوست استخون شدم حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم ؟بچه ها بهترین حرکت چیه؟واقعا شرایط طلاق ندارم وگرنه یه روزم صبر نمیکردم نمیگم همه چی میگیره میخره میپوشم میخورم ولی واقعا مگع همه چی ب ایناس!نظر شما چیه شما جای من بودین چکار میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بخاطر رفتن به خونه پدرت زندگیت خراب نکن ارزش نداره تهشم هیچی نیست

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
اشتباه کردی دوست یکی دیگه بوده چه اشاره اییی بعد هم مجدد اشتباه کردی بحث خواهر هاشو کشیدی وسط بیشتر ...

همون خب میگم اوسگول بودم...اخه یجور میگه اگه اشاره نکرده بودی میدیدیم چیا میگه

بهترین کار اینه بگی یا دهنتو میبندی کاری به کارم نداری میرم خونه پدرم برمیگردم یا اینکه میرم به دامادتون میگم زنش تو متاهلی دوس پسر داشته طلاقش بده ننت سکته کنه بابات زن بگیره زنه بیاد مال و اموالتونو بخوره 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اگه عکس العمل شدید نشون ندی که از حرفش پشیمون بشه

بعدا دیگه میشه نقل زبونش هی دائم تکرار میکنه

ببین چه کاری روش جواب میده که از کرده خودش به غلط کردن بیقته ولی رابطتون هم در خطر نباشه

ولی فقط نشین گریه کن یه عکس العملی نشون بده

وگرنه تا آخر عمرت از این حرفا بهت میزنه

تجربه مشابه و شخصیم رو میگم بهت 

صبررررر کن هرچقد سر خونه بابات باهاش لج کنی 

بدتر فک میکنه چخبره نمیزاره 

بیخیال باش تا ببینه عین خیالت نیست خودش نرم میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``