2777
2789
عنوان

سرفههههه😭😭😭

171 بازدید | 29 پست

خانما دو هفتس سرفه های خلط دار دارم و سردرد ولی تب ندارم دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم...

از ۶ صبح با سرفه های وحشتاااانک پاشدم همینجوری دو ساعته پشت سرهم سرفه میکنم 

دکترم رفتم داروهاش فایده نداره

یک هفتس ازیترو میخورم اصن تاثیر نداره

تروخدا اگه راهی دارین بگین😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور بدبختی باردارم هستم انقدر دارو خوردم خدا به خیر بگذرونه درستم نمیشه هرچی هم میخورم گیر میکنه تو گلوم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

منم همینطور بدبختی باردارم هستم انقدر دارو خوردم خدا به خیر بگذرونه درستم نمیشه هرچی هم میخورم گیر م ...

ای خدا😭بخدا در حدی پشت سرهم سرفه میکنم ک دیگه هی میخام بالا بیارم

ای خدا😭بخدا در حدی پشت سرهم سرفه میکنم ک دیگه هی میخام بالا بیارم

دکترا هم کاری ازشون برنمیاد من انقدر دکتر رفتم انقدر دارو دارم تو خونه دیگه خسته شدم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

چی شده بوده ؟

سرما خورده بودی !؟؟

یا اینکه الکی اینجوری شدی 

دیشب شبکه سلامت می‌گفت 

یکی از علائم جدی سل 

سرفه هست 

می‌گفت متاسفانه خیلییی خیلیی زیاد شده و پزشک ها هم درست تشخیص نمیدن که سل هست 

و 15 میلیون نفر از هموطن ها درگیرش هستن 

الان اینو گفتی یه لحظه یادم به اون افتاد

حالا یک درصدم احتمال بده این باشه 

یه دکتر برو 

دکترا هم کاری ازشون برنمیاد من انقدر دکتر رفتم انقدر دارو دارم تو خونه دیگه خسته شدم

بخدا دقیقا همینه قرص و داروها همه تقلبی شدن تاثیر ندارن

من ک اخرش مجبورم برم پنی سلین بزنم واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم

بخدا دقیقا همینه قرص و داروها همه تقلبی شدن تاثیر ندارنمن ک اخرش مجبورم برم پنی سلین بزنم واقعا دیگه ...

من همونم زدم با سرم درست نشد فکر کن تو بارداری این همه دارو یعنی داغون بودم من رو به موت رفتم پیش دکتر دولا بودم یه کم بهتر شدم ولی خلط و سرفه و سردرد سرجاشه درستم نمیشه