2777
2789

بی تجربگی بده:) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اول آزمایشیه دیگه

انگار نسخه چرک نویسه

هر چی محدودیت و بدبختی نصیب بچه اول 

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

دقیقا به شدت قبول دارم.

من دوران کودکی به خاطر خودشون که شرایط روحی بدی داشتن و افسردگی خیلییی بیش از حد کتک میخوردم 

طوری که الان در برابر هر سختی دردی مقاومم بقیه میگن خیلی محکمی که از هم نمی‌پاشی!

با اینکه من اون دوران کودکیم بچه آرومی بودم برعکس داداشم الان خیلی شلوغه و حرف حرفِ اونه 

یه بار بهشون گفتم خب چرا یه بار کتکش نمیزنید (جوابشونو خواستم ببینم چیه)

گفتن تو رو کتک زدیم این شدی تجربه شده اینو کتک نمی‌زنیم

(آخه من افسردگی حاد گرفتم و از کلاس چهارم به بعد دارو مصرف میکردم)

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

بجه اول و عروس اول همیشه مظلومن و موش ازمایشگاهی. برای بعدیرها لارج و خوب میشن

من عروس دوم و اخرم

واسه من هزار تومان خرج نکردن

پولای پاتختی هم مادرشوهرم برداشت گفت خرج کردم حالا یه شیرینی خریده بود 

واسه عروس اولی سنگ تماااام گذاشته بودن 

حرفی هم میزدم میگفتن اون زمان ارزونی بوده 😑😑😑

جاریم لباس عروسش داده بود خیاط دوخته بود سه برابر اجاره لباس عروس من 😐 تازه ده سال قبل تر

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من عروس دوم و اخرمواسه من هزار تومان خرج نکردنپولای پاتختی هم مادرشوهرم برداشت گفت خرج کردم حالا یه ...

ای وای. خب شما جز استثناها هستی.

ان شالله انچنان پولدارباشی و اگر نیست بشی... ک کارت بشه کمک رسانی.و خرج نکردن خاتواده شوهر یک اپسیلون ب ذهن چشمت نیاد..

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ای وای. خب شما جز استثناها هستی.ان شالله انچنان پولدارباشی و اگر نیست بشی... ک کارت بشه کمک رسانی.و ...

البته خداشاهده اصلا برم مهم نیس 

ولی شوهرم دائما میگفت چرا واسه اون یکی دامادتون فلان کار کردین واسه من نکردین(الکی میگفت) بعد منم عصبانی میشدم میگفتم پس چرا واسه اون یکی عروستون فلان کارو کردیم واسه من نکردین که در جواب میشندیم اون موقع ده سال پیش همه چی ارزون بود😑😑😑

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤