سنگینی مربوط به گذشتمه نمیخوام باز کنم حرفشو ی ضربه خوردم از کسی که فکرشم نمیکردم و ضربه خیلی بد که باعث شد ببخشمش ولی هیچوقت بهش اعتناد نکنم نتونم اعتماد. کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ازذهنت پرتش کن بیرون ....باخودت عهد کن دیگه تاابد بهش اعتماد نمیکنی ولی اجازه هم نداری دائم بهش فکرکنی......هروقت این افکار میان سراغت برو سراغ ارزوها و خیالاتت ....موقع زایمان و انتخاب اسموبزرگ شدن نی نی که حواست پرت بشه .
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اصلا نمیتونم خیلی تلاش میکنم اینم بگم تا حالا اینجا هم نگفتم ولی کار خیلی زشت عیبیه که در حقم انجام ...
دوتاراه که بیشترنداری یا ببخشیو فراموش کنی که خودت ازاد بشی.یا دائم بهش فکرکنی که خدایی ناکرده بشه توده و کیست و غم تو بدنت .....بیخیال بابا ....زمین گرده میچرخه میچرخه کاری که درحق دیگران کردی را بدترشو باهات میکنه واگذارشون کن به خدا .....باورکن بافکرو خیال تو فقطخودت مریض میشی و هیچ سودی هم نداره .....اگه دوس داشتی معانی قران را بخون دیدگاهت را به دنیا و ادمها تغییر میده ....سوره مومنون و بقره عالیه ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....