2777
2789
عنوان

شوهر خالم حالمو بهم میزنه

650 بازدید | 23 پست

من ۱۸ سالمه امسال کنکور داشتم

خیلیم تلاش کردم فکر نکنم اونی بشه که میخوام

و اینا کلا خانواده خالم خیلی بهمون حسودی میکنن

جوری ک قبول نشم عروسی میگیرن

دخترشم دوسال پشت بود اخرم رفت ازاد

برداشت گفت کی کنکور داری گفتم پنجشنبه

گفت عه

حالا نگران نباش کل ایران نمیخونن فک نکنی فقط تویی که نمیخونی😐

بعد گفتم من دانشگاه برام اهمیت نداره رشتم برام مهمه اگ حقوق ازاد برم ازمونش مهمه

گفت اره توهم مث دختر من قبول نشد میری ازاد

وای بچها حالمو بهم رد با این حرفش😭😭😭حتی امروز پاشدم بخونم نمیتونم

به ابن فکر میکنم قبول نشم چه خوشحالن

چیکار کنم تروخدا یچیزی بگین:))))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خوشحالی و ناراحتی کسی زندگی نکن

بعدا میفهمی که نظر هیچ کس مهم نیست

به آدم های دوزاری زندگیت اهمیت نده

سکه های یک ریالی تو جیبت بیشتر صدا دارن و ارزششون کمتره بهشون فکر نکن که هیچ خاصیتی برات نداره

به اسکناس درشت های زندگیت مثل پدر و مادر و... فکر کن که در سکوت منتظر دیدن خوشبختی و قبول شدنت هستن

خودت میگی حسودن. دلت بسوزه براشون چرا حرص میخوری؟؟؟ تو بالایی عزیزم و بالا بودن و عالی بودن حسود میاره و این زهر ها و حرفا هم میاره و تو باید به نادیده گرفتن این حرفا و این جور آدم ها عادت کنی و اتفاقا ازشون برای خودت انگیزه و پله صعود بسازی. تو موفق میشی فقط کافیه به جای نگاه کردن به حرف این و اون به مسیر جلوت متمرکز بشی