2777
2789
عنوان

آیا کسی از پدرش شکایت کرده

308 بازدید | 8 پست

بابت نفقه 

تو چه سنی و چقدر نفقه تعیین شد؟

اگر شکایتتون بابت چیز دیگ‌ای بوده هن لطفا حستون بگین؟

قابل توجه دوستانی که ممکن پیام بزارن که اینکار درست نیست همینجا اعلام کنم هر پدر و مادری قابل احترام نیست و لطفا تا جای کسی نبودین قضاوت نکنین

من 

چندین سال پیاپی این کار رو کردم 

تا شغل دولتی رفتم و شورای حل اختلاف گفت از نظر عرف بهت تعلق نمیگیره

پارسال برای من دو تومن تعیین کردن 

اگه بره کارشناس بیشتر برات تعیین میکنن 

البته ما دو تا بودیم هم من هم خواهرم نفری دو تومن که می شد ۴ 

اگه یه نفری بازم بیشتر تعیین میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه از بابت نفقه از پدر شکایت کرد ؟بابای من خیلی کم خرجی میداد دلمونو خون میکرد اگ میدونستم میش ...

بله منم تو دیوانه ترین حالت ممکن بزرگ شدم و دیر به این فکر افتادم ب خاطر آبرو مثلا

ولی متاسفانه پدرم از آبرو چیزی نمی‌فهمه و من اشتباه میکردم

میخوام ببینم الانم میشه کاری کرد یا نه

بله منم تو دیوانه ترین حالت ممکن بزرگ شدم و دیر به این فکر افتادم ب خاطر آبرو مثلاولی متاسفانه پدرم ...

اتفاقا اصلا نباید فکر آبرو بود ..پیگیری کن یا بچه نمی‌آوردن یا آوردن وظیقشونو انجام بدن 

من چندین سال پیاپی این کار رو کردم تا شغل دولتی رفتم و شورای حل اختلاف گفت از نظر عرف بهت تعلق نمیگی ...

عزیزم ببخشید اگر درآمدش و اموالش زیاد باش رو مقدار نفقه تاثیر نداره؟

پدرم ثروتمند ولی به من ریالی نمیده و نداده تو فقر بزرگ شدم بعد سالها تصمیم به شکایت دارم

عزیزم ببخشید اگر درآمدش و اموالش زیاد باش رو مقدار نفقه تاثیر نداره؟پدرم ثروتمند ولی به من ریالی نمی ...

اره عزیزم

هر چی دارا تر باشه به شما بیشتر میدن

نفقه رو برحسب توانایی مالی پدر تعیین میکنن