2777
2789
عنوان

قانون جذب

132 بازدید | 8 پست

هرچقدر میخوای به قانون جذب باور داشته باشی داشته باش

هرچقدر میخوای به چیزای خوب فکر کن

ولی بیا منطقی باشیم

واقعا انتظار داری فقط با خواستن یه چیزی بهش برسی؟

مگه میشه آدم عاشق یه هدفی باشه و براش تلاشی نکنه؟

باید پا شی و ثابت کنی لایق هدفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدفم ازدواج با دوست پسرمه چیکار کنم الان؟ وقتی شرابطشو ندارم

خیلی واضح نوشتم که بایدبرای خواسته هات تلاش کنی اینکه نمیشه وشرایطشو ندارم اگه بخوای توی مغزت بگونجونی مثل این میمونه که خودت بخوای بااین فکرا جلوراه خودتو بگیری ونخوای برای هدفت قدم برداری اول شرایطتتو درست کن سنگهای جلوی پاتوبرداروقدمهاتومحکم تربه سوی هدفت بردار

خیلی واضح نوشتم که بایدبرای خواسته هات تلاش کنی اینکه نمیشه وشرایطشو ندارم اگه بخوای توی مغزت بگونجو ...

خانوادم بفهمن دوست پسر دارم میکشنم چه کاری ازم بر میاد اخه 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
باید بهش فکر کنی ولی رهاش کنیباید تلاش کنی وتفریح کنی بعد به طور معجزه آسایی بهش میرسی

تااون معجزه که بخواد بیادوبهش برسی اینجورعمرت گزشته وپیرشدی دیگه

خانوادم بفهمن دوست پسر دارم میکشنم چه کاری ازم بر میاد اخه

اول ازهمه شماکه دزدکی دوست پسرداری بایدببینی طرفی که باهاش ارتباط گرفتی مرد زندگی هست یانه بعدازاون بایدجوری توی دستش بگیری که خودش پیش قدم بشه براخواستگاری که بعد خیالت راحت بشع که دیگه طرف مال خودت میشه وبااحتیاط پیش برو

اول ازهمه شماکه دزدکی دوست پسرداری بایدببینی طرفی که باهاش ارتباط گرفتی مرد زندگی هست یانه بعدازاون ...

خب اون خودش همیشه درباره اینده حرف میزنه و دنبال خونس که بتونه اجاره کنه بیاد خواستگاری

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خب اون خودش همیشه درباره اینده حرف میزنه و دنبال خونس که بتونه اجاره کنه بیاد خواستگاری

ببین کافیه ازدواج کنی میتونی باوام ازدواجتون هم خونه براخودتون دسپ وپاکنین این دلیل کافی برااومدن نیست اگه بخوادبیاد میتونه بی خونه هم بیاد