2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قبول شی چی؟ به اینم فکر کن🥲

می‌دونم نگرانی اما اینطور استرس داشتن بهت کمک نمیکنه، الان آرامش داشتن از هر چیزی مهمتره. من برای کنکور اردیبهشت مریض شده بودم و ببین سردرد شدید داشتم اما تونستم حتی درسی که نخونده بودم رو تستاشو جواب بدم، خدا کمکم کرد واقعا. تلاشت رو کن و بعدشم به خدا توکل کن. شک نکن نتیجه ی تلاشهات رو میبینی. برات آرزوی موفقیت دارم❤️

اگر قبول شی چی؟ به اینم فکر کن🥲می‌دونم نگرانی اما اینطور استرس داشتن بهت کمک نمیکنه، الان آرامش داش ...

مرسی عزیزدلم💓

اتفاقا خودم هم به امید و فکر به قبول شدنه بود که انگیزه میگرفتم، منتها این روزای آخر خیلی استرسم بیشتر شده و حتی بی دلیل پشت کنکوری موندن اومده تو ذهنم(دوازدهمم)

مرسی عزیزدلم💓اتفاقا خودم هم به امید و فکر به قبول شدنه بود که انگیزه میگرفتم، منتها این روزای آخر خ ...

استرس داشتن الان طبیعی هست چون بهرحال برات مهم و سرنوشت سازه اما نباید به حدی باشه که کارت رو مختل کنه عزیزم می‌دونی چی میگم؟ تو الان نباید اونقدر استرس داشته باشی که نتونی بخوابی چون فردا رو برای مطالعه از دست میدی. باید سعی کنی کنترلش کنی، حالا میتونی ببینی چه کاری آرومت می‌کنه همونو انجام بدی. تصور قبولی، آهنگ گوش کردن، دعا کردن و...

اصلااااا به پشت کنکور موندن فکر نکن. طوری برو جلو که انگار این آخرین فرصتته. تماااام انرژی و توانتو بذار که همین امسال انشالله تموم شه. الان وقت فکر کردن به پشت کنکور موندن نیست. ناامید نباش عزیزم

استرس داشتن الان طبیعی هست چون بهرحال برات مهم و سرنوشت سازه اما نباید به حدی باشه که کارت رو مختل ک ...

دقیقا کاملا داری درست میگی🙂

مرسی عزیزم از حرفات واقعا تاثیر داشت💗

این روزای آخر باید بیشتر حواسمون به خواب و افکارمون باشه

دقیقا کاملا داری درست میگی🙂مرسی عزیزم از حرفات واقعا تاثیر داشت💗این روزای آخر باید بیشتر حواسمون ب ...

امیدوارم تونسته باشم حتی خیلی کوچولووو بهت کمک کرده باشم❤️

بله قطعا همینطوره عزیزم، برات آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم به هرررر رشته ای و هر چیزی که ارزوشو داری برسی.