2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یه دانش آموز کنکوری ام 

به اجبار نه اما از علاقه فراوون نه اما آخرسر به تجربی رفتم سال اول خوب بود سال دوم دبیرستان بود که همسایه و دوست خانوادگی که باهاشون در ارتباط بودم میخواستن اسباب کشی کنن 

زیاد از علاقه خودم مطمئن نبودم نمیگم عشق اما چرا دوسش داشتم تصمیم گرفتم تا قبل از اینکه منو فراموش نکنه بهش بگم که به اون علاقه مندم 

این وسط غرورم شکست 

بیشتر به خاطر اینکه داشت فرار می‌کرد از جواب دادن به حسم 

میدونی چقدر من با خودم کلنجار رفتم و با دوستام حرف زدم که آخر سر به نتیجه اعتراف کردن  به این شخص رسیدم

بعد اون فرد فک می‌کرد من از رو هوا بهش گفتم 

به پیامم توجهی نکرد ۳ ماه گذشت من فکر و خیال میکردم اما آخر سر جوش اومدم 

به شدت بهش توپیدم که فهمیدم اصلا اون شخصی که من فک میکردم نیستی غرورم با این کارت جریحه دار کردی و اون فقط در جواب سلام وقت بخیر 

من به خاطر روابط دوستانه خانوادگی بی احترامی میدونستم اگه جوابتونو میدادم 

بنظرت حتی اگه از من بدش میومد هم اصلا بهانه قشنگی نبود 

بعد ازم معذرت خواست 

من هیچی سکوت کردم چون از کرده خودم پشیمان 

گریه میکردم و افسوس دوباره دو هفته بعد بهش حقیقت ماجرا رو گفتم که من رو درسم تمرکز ندارم و واقعا حالم بده 

اونم ازم خواست تماس بگیرم باهاش تا حرف بزنه باهام 

بعد گف باید درس بخونی هیچی ارزش اینو نداره به درست لطمه بخوره و ازش قول گرفتم به کسی نگه و قبول کرد تا ۱۰ سال هم که شده کسی خبر دار نشه

فقط منو پیچوند اما من هر روز دارم فک میکنم بهش 

شاید اون حتی این قضیه رو به عنوان شوخی و جک پیش خودش بدونه 

در مورد خانواده بگم بهتون 

من چون راهنمایی درس خون بودم مادرم منو از تفریح هایی مثل فیلم دادن داخل گوشی منع می‌کرد 

و اجازه نداشتم گوشی داشته باشم و آهنگ گوش بدم حتی وقتی مجازی شد سال دوم و سوم راهنمایی من حتی الان هم محدودم دوازدهم هستم اما هیچ گوشی و گردش با دوستام ندارم مادرم اجازه نمیده حتی زیاد با دختری خیلی صمیمی بشم  همش میگه برو با خر خون هایی که پزشکی میدونی قبول میشن حرف بزن و دوست شو 

همش خانوادم تحدید میکنن من رو که به خاطر خرج هایی که برای کلاس های کنکورم میکنند من حتما باید رشته خوبی قبول بشم وگرنه سریع شوهر میدن منو به اولین خواستگار ( و این واقعا راسته چون من اونها رو میشناسم )

از وقتی هم که تو گوشیش عکس اون پسره رو دیدا که من از پروفایلش اسکرین گرفتم و شمارشو یه جایی ذخیره کردم و فهمیده که من به این پسر حس یه طرفه دارم همش طعنه میزنه 

نمیدونید اون شبی که فهمیدید چقدر خراب شدم 

میدونید من چرابهش گفتم چون فک میکردم دیگه نمیتونم این موضوع رو پیش خودم نگه دارم و اونم باید از این قضیه خبر دار بشه

من از اون آقا توقع اینکه بعد از اعتراف کردنم بیاد بهم بگه رل یا دوست بشیم نداشتم دوس داشتم اون فقط از اخلاق و شخصیتم آگاه بشه 

فقط دوست داشتم اونم در مورد من فک کنه نه اینکه اینقدر صریح منو از خودش دور کنه 

من باور کنید تا الان اصلا با پسری دوست نبودم که بگید هر روز به یه پسر دل میبندم

اره

ازنظر من بیشترالعان افکارت سمت اون پسره است چون شناختی از ادما نداشتی وتجربه کافی همینجورخودسرفقط کارانجام دادی که به نتیجه دلخواهت هم نرسیدی واینم بگم تا بایکی ارتباط ادم نگیره نمیتونه یک ساعته یایک روزه تمام احساسشومنتقل کنه به شخص مقابلش که من تورواز جونمم بیشترمیخوام وخوشم اومده ازت این وسط باید یا یک دوستی ساده باید شروع بشه برای ارتباط گیری وشناخت طرف مقابل که ببینی واقعا اون شخص ارزششودارع که بهش دل بدی یانه وگرنه همینجوریهویی بخوای به کسی احساستو بیان کنی اگه طرف مقابل خیلی ادم زرنگی باشه خیلی راحت میتونه سرکارت بزاره وازهرلحاظ احساسی وروحی وجسمی ازت سوء استفاده کنه 

ازنظر من بیشترالعان افکارت سمت اون پسره است چون شناختی از ادما نداشتی وتجربه کافی همینجورخودسرفقط کا ...

میدونی بیانم بهش اشتباه بوده اما از قبل یه ارتباطی بینمون بوده و من از صفر یدفعه این حرفو نزدم 

اما بدون شناخت من از طرف نبوده یعنی من از روی محدودیت به این پسر دلنبستم چون اخلاقش رو دیدم و بیش از ۱۰ سال می‌شناختم اینکارو انجام دادم 

وگرنه اونطوری هم نبوده برای اینکه بخوام فقط با یکی باشم رفتم بهش گفتم 

میدونی بیانم بهش اشتباه بوده اما از قبل یه ارتباطی بینمون بوده و من از صفر یدفعه این حرفو نزدم اما ب ...

توشناخت ضاهری باهاش داشتی درونی که شناخت نداشتی بقول خودت توی این مدت که باهاش بودی باید اول دلشو تمام وکمال بدست می اوردی که اون می اومدبهت پیشنهادمیداد بهتربود 

توشناخت ضاهری باهاش داشتی درونی که شناخت نداشتی بقول خودت توی این مدت که باهاش بودی باید اول دلشو تم ...

در اصل من هرچقدر میخواستم سر بحث باهاش باز کنم 

اینطوری جواب میداد سلام وقت بخیر ممنون 

همینطور 

اصلا کاملا معلوم بود 

من تو عالم خودم فک میکردم اگه بهش از علاقم بگم شاید این‌ خشک رفتار کردنش باهام بهتر شه 

در اصل من هرچقدر میخواستم سر بحث باهاش باز کنم اینطوری جواب میداد سلام وقت بخیر ممنون همینطور اصلا ک ...

میدونی ادما ۱۲ماه سال کلااخلاق رفتاروچیزای دیگشون طبق ۴عنصرداره پیش میره