2777
2789

یسالو نیم بود میشناختمش اما پیامی نمیدادیم... تو اینستا داشتمش.. یروز یه استوری گذاشتمو ریپلی کرد...هستین بقیش بگم🥲😭خیلی حالم بده کمکم کنین... 

دلم یک خوشی از ته دل میخواد...دلم یک لبخند از ته دل میخواد🥺❤یعنی میشه...؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استوری مضمونش این بود که یه شات بگیر از چنتا جمله که اتفاقی میاد و جمله این بود اگه بگم دوستت دارم چی میگی... بعد گفت اینم شانس ماس دیگه... منم خندیدم... گفت خب جوابت چیه؟! گفتم نمیدونم قطعا منم دوست دارم نیس که... گفت چرا؟! گفتم چون نمیشناسمت!گفت خب بشناس🙂 هیچی نگفتم.. یکم گذشتو گذشت پیام میداد جواب نمیدادم یروز که خیلی حالم بد بود پیاماشو جواب دادم اصرار میکرد ببینتم منم قبول کردم رفتمو دیدمش فهمیدم مواد گل مصرف میکنه... چشای عسلیش کبود بود... همسن خودم بود تو ۲۴ سالگی خودشو به فنا داده بود اما اینا از معصومیتو مهربونیش کم نکرده بود... خیلی باهم حرف زدیم گفتیم خندیدیم از مشکلاتش گفت منم از مشکلاتم... قلبش خیلی زخمی بود... دلم واسش سوخت بهش گفتم باید ترک کنی...خندیدو گفت اگه تو بخای میکنم... اونروز وقتی رفتم خونه بعدش خیلی پیام میدادیم همش میگفت میخام ببینمت تو اون حال بد فقط تو تونستی حالمو خوب کنی... میگفت دوست دارم امید به زندگیم شدی... باورش کردم... بخاطر من گذاشت کنار... همهچی خوب بود تا اون شب لعنتی... رفت... عصبی بودم سرش داد زدم بهش گفتم تو بدی تو باعث عذابم شدی... گفتم دوست ندارم سر یه مسئله ای بهش شک کردم (نمیخوام دلیلشو بگم چون خیلی اذیت میشم فقط بدونید حالت طبیعی نداشتم) و رفت... گریه کرد یه عالمه... هرچی گفتم دست خودم نبود دیگه باور نکردو رفت...فقط گفت حق من این نبود این منما این حرفارو بهش میرنی هی میپرسید دوسم داری و من میگفتم نه😔😔😔😔خیلی دلم براش تنگه🙂🥲

درکت میکنم

منم یه بار عصبی بودم حال خودم نبودم گفتم برو و شکستمش

الانم شده حسرت بودنش بعدش مردم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

فکر میکنی ترک کردن یه معتاد به همین آسونی یه؟

یه مشاور میگفت دوتا دلیل هست که طلاق گرفتن حتمی میشه و مسئله بزرگیه : ۱. اعتیاد. ۲. خیانت 

اینا تهش طلاقه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
درکت میکنممنم یه بار عصبی بودم حال خودم نبودم گفتم برو و شکستمشالانم شده حسرت بودنش بعدش مردم

ددیگ برنگشت؟ 😭🥲

ددیگ برنگشت؟ 😭🥲

شش ماهه ازش میگذره ونه 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚