2777
2789
عنوان

روانی شدم از بی خوابی 😭😭

236 بازدید | 16 پست

یه بچه یکساله دارم که خواب نداره دیوونه ام کرده مدام از خواب می پره معلوم نیست چشه فقط یکماه اول خوب بود بعد از اون دیگه خواب نداشت یه مدت که اصلا فقط  توی بغلم یا روی پام می‌خوابید اگر می‌ذاشتم زمین بیدار می‌شد بعد  ساعت دو سه نصف شب تا چهار و پنج فقط این بچه تو بغلم بودو راه میرفتم الان تعجب می‌کنم از توان و صبوری اون موقعم ، دیگه مثل ماه های اولم نیستم کشش  یه شب یا حتی یک ساعت  بی خوابی رو هم ندارم😭😭😭 به شدت پرخاشگر شدم و بد دهن به زمین و زمان فحش میدم و تو سر و کله ی خودم می کوبم یکم می‌خوام برای خودم باشم گاهی روزا تا هفت هشت ساعت گرسنه میمونم اصلا وقت نمی کنم غذا بخورم الان یه هفته اس هوس یه سوپ ساده کردم وقت نمی کنم بپزم. حالم از این شرایطم به هم میخوره 😭😭😭 خونه مامانم و اینا هم  نهایت یکی و دو روز تو هفته میتونم برم  که اون اوایل  واقعا کمک کننده بود ولی حالا اصلا دیگه با یه روزی بی خوابی کشیدن دیوونه میشم  انگار مغزم  داره از بین میره  چیزی یادم نمی‌مونه مثل خنگا شدم  نمی تونم اتفاقات هارو تجزیه و تحلیل کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید چی کار کرد برا رفع چشم زخم؟

شداد .نمرود.هامون 

این سه تااسموبنویس قبل ازاذان مغرب بااسفند زیرش بسوزون 

وایه  وان یکادالذین کفرو .....اینم میتونی بخونی برارفع چشم زخم

شداد .نمرود.هامون این سه تااسموبنویس قبل ازاذان مغرب بااسفند زیرش بسوزون وایه وان یکادالذین کفرو .. ...

ببخشید اینکه گفتید اون سه تا اسم و بسوزونیم منبعش چیه؟ یعنی از کجا میگید؟معتبره؟

ببخشید اینکه گفتید اون سه تا اسم و بسوزونیم منبعش چیه؟ یعنی از کجا میگید؟معتبره؟

موهام داره سفیدمیشه دیگه توی این کار ایناروهم ازکتاب دعا دارم میگم اگه خوب نشدهرچی دوست داشتی بیابگوبهم

من بچم سه سالشه همین شرایط تورو دارم از بس بهونه میگیره جیغ و داد میزنه تا در باز باشه میره بیرون نمیزاره یه چرت بزنم ظهری ک بخوام بخوابم میاد رو شکمم بپر بپر شبا هم دیر وقت میخوابه