2777
2789

سلام...

عکس و امروز برای من ماشین خرید...

خودش ماشین داره....

اومدنی هرکدوم ماشین خودمونو روندیمو آوردیم...

تو ماشین به چن نفر طفلکی زنگ زده با ذوق گفتن..اما واکنش همه بد بود...

مامان من گفته اونیکی دومادم ماشین خیلیلوکس. اره میخرهاونوق شما دوتا ماشین مدل پایین برا چی دارین...😐😐😐😐😐😐😐😐😐(خداشاهده وقتی شوهرم گف از خجالت آب شدم.)...

مادرشوهرم گفته خوب پس یکیشو بده ب داشت دوتارو میخای چکار😐😐😐بفروشش یا...

براد شوهرمو گف بفروش ینی چی مثلا....دوتا...

داداش خودمو کلا منصرف میکرد...

بچه ها از انگیزه افتادم...خیلی ذوق داشتم ...😔😔😔دریغ از یه تبریک...

شوهرم با چه ذوقی کلیدشو بهم داد...

چرا همچین کردن....

من خودم ب کسی نگفتم...چن از واکنششون مطمعن بودم...

ماشین همسرم Sd هسش...

برامنم 111خرید

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم به خوشی ازش استفاده کنی چرخش بچرخه برات😍😍😍😍

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بیخیال بابا هیشکی از موفقیت دیگران خوشحال نمیشه حتی نزدیک ترین افراد واسه خودت باش

مامانم جوری حرف زدن خودمخجالت کشیدم...

یجور ماست مالیکردم ولی ...

چرا همچین کردن..هیچچچ کس نگفت مبارکت باشه😔

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

من در این شرایط بیشتر خوشحال میشم برای خودم 😍😍😍مبارکت باشه عشقتون پایدار عزیزم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من با ماشینم رفتم خونه مادرشوهرم بردمش خونه پسرش وبرگردوندمش،حتی یه بار نگفت ماشین برای کیه ؟نه اون نه دختراش ،واقعا براتون مهم ؟مهم دل خودتون ،مهم خودتی که همسرت تلاشش رو کرده خوشحالت کنه برات ارزش قائل بوده ،اینسری هم چیزی خریدید به کسی نگید