2777
2789
عنوان

اي وي اف هاي سال ١٤٠٣

969 بازدید | 13 پست

سلام ميشه مامانايي كه انتقال دادن بيايين اينجا همه دور هم باشيم 

من امروز روز پنجم انتقالمه

هر دو تخمدانهم طول روز يخورده درد دارن گاهي تير خفيف ميكشن خلاصه يه دردهايي تو رحمم حس ميكنم 

از ديروز يخورده يبوست دارم 

گاهي سينه هام حساس ميشن شايد در طول روز يكي دوبار فقط

ولي دوست دارم علائم واضحتر داشته باشم كه دلم خوش بشه 

نظر شما چيه اينا ميتونه علائم مثبت شدن باشه 🥺

دعام كنيد ٧ ساله منتظرم 😔

من فردا زنداداشم قراره برنتیجه اش رو بگیره دارم سکته میکنم از استرس 😭

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه گلم انشائ الله مثبت باشه و مارم خوشحال کنی اما اما به هیییییییییچ وجه دنبال علاعم نباش حتی تا ...

فدات عزيزم ممنونم ان شاءالله

بله حتما اصلا از بي بي چك وحشت دارم 🥺

من فردا زنداداشم قراره برنتیجه اش رو بگیره دارم سکته میکنم از استرس 😭

واقعا بعد اين همه درد كشيدن وزحمات  نتيجه استرس آوره 

خدا دل خانوادتون رو شاد كنه وجوابش مثبت باشه 🙏🏼اللهي بحق امام حسين 

واقعا بعد اين همه درد كشيدن وزحمات نتيجه استرس آوره خدا دل خانوادتون رو شاد كنه وجوابش مثبت باشه 🙏 ...

انشالله عزیزم برای شما هم مثبت شه واقعا اگه خودم باردار میشدم فک نکنم انقد ذوق میزدم😭😭 ولی زن داداشم این علائم رو داشت عزیزم، سردرد، خواب الودگی، سرگیجه، احساس سرما، نفخ، یبوست، تکرر ادار، لکه بینی، احساس کسلی 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
انشالله عزیزم برای شما هم مثبت شه واقعا اگه خودم باردار میشدم فک نکنم انقد ذوق میزدم😭😭 ولی زن دادا ...

با وجود اين علائم پس  خيلي احتمالش بالاست كه باردار باشن عزيزم خوشحال باش

من هنوز روز پنجم انتقالم هست علائم واضحي نديدم جز همينايي كه گفتم + كمر درد 

ان شاءالله كه دامن همه ي چشم انتظارها سبز بشه 🤲🏼

با وجود اين علائم پس خيلي احتمالش بالاست كه باردار باشن عزيزم خوشحال باشمن هنوز روز پنجم انتقالم هس ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم راستی فراموش کردم بگم کمر درد هم داشت مثل شما ولی نگران علائم نباش خیلی ها هیچ علائمی ندارن ولی براشون مثبت میشه

خانم شما باردار شدین ؟

بله عزيزم باردار شدم اما سه ماهه سقط شدن دوقلو بودن 

الان بعد دوماه دوباره انتقال دادم وامروز روز دوم انتقالمه 😢دعا كنيد بازم مثبت بشم 

بله عزيزم باردار شدم اما سه ماهه سقط شدن دوقلو بودن الان بعد دوماه دوباره انتقال دادم وامروز روز دوم ...

آخی الهی خیلی ناراحت شدم عزیزم از صمیم قلبم دعا میکنم این ماه برات بگیره و بمونن تا همیشه سالم و صالح 

منم انتقال سومم هست امروز روز ۸ بود بدون اعلام فقط سه روز اول کمر درد داشتم و سردرد شما سر انتقال قبلی چند روز کمردرد داشتین 

آخی الهی خیلی ناراحت شدم عزیزم از صمیم قلبم دعا میکنم این ماه برات بگیره و بمونن تا همیشه سالم و صال ...

نه من انتقالي قبلي روز ٧ حالت تهوعم شروع شده بود ولي خودم باورم نميشد ميگفتم زوده 

الانم اين انتقال امروز كه روز دوممه بازم سردرد گرفتم 

كلا ميگن به علائم توجه نكن هربدن با بقيه فرق ميكنه خيليا بدون علائم  مثبت شدن