2777
2789
عنوان

لاغری با گیاه دارویی

6247 بازدید | 24 پست

دوستان خوبم من یه کوچولو اضافه وزن دارم،جدیدا  خیلی ورزش میکنم و تغذیه م هم رعایت میکنم، اما فعلا که تغییری حس نکردم، امروز با یکی از دوستام صحبت میکردم گفت خواهرش با قرص زیره و لیمو ترش شرکت باریج که کاملا گیاهی کلی لاغر شده، منم رفتم خریدم و به امید خدا پیش به سوی خوش اندامی

کسی از شما استفاده کردید این محصول رو؟   

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اضافه وزن دارم و دوست دارم هرجور شده لاغر بشم ولى نميذونم مصرف اينجور چيزا برام مضره يا نه چون تو دوران شيردهى هستم

استارتر ميشه اگه قرصت بروشور داره نگاه كنى ببينى مصرفش تو دوران شيردهى ممنوعه يا نه؟

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

سلام،،منم اضافه وزن دارم وتودوران شیردهی هستم،،تاتی جان میشه خواهش کنم اگه ازاینانتیجه گرفتیدحتمابیاییدتوی این تاپیک بگید مثلا دوسه هفته دیگه،،،من حتما مییام میخونم ان شاالله بهترین نتیجه روبراتون داشته باشه

همسرم یه هفته ست یه روز چای سبز و یه روز قهوه سبز میخوره، نون قهوه ای و رژیم شام داره نیم کیلو کم کر ...

آرام جون من در مورد قهوه سبز تعریف های خوبی نشنیدم، یکم درموردش تحقیق کن

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
سلام،،منم اضافه وزن دارم وتودوران شیردهی هستم،،تاتی جان میشه خواهش کنم اگه ازاینانتیجه گرفتیدحتمابیا ...

بنظرت ميشه ماهم مصرف كنيم؟😞

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

دوستان قرص اسلیم کوییک که قرص کرفس و شویده و محصول شرکت دارویی گل دارو هست تو همه داروخونه ها هست . از روزی سه تا ۶ تا میتونید بخورید . خوده دکتره داروخونه بهم معرفی کرد . تا حدودی ب دیرتر گرسنه شدن کمک میکنه

خدایا پسر💙 و دخترِ💖 گل منو برام نگه دار 
سلام،،منم اضافه وزن دارم وتودوران شیردهی هستم،،تاتی جان میشه خواهش کنم اگه ازاینانتیجه گرفتیدحتمابیا ...

حتما حتما دوست عزیزم،