2777
2789

بعد ماه محرم انشاالله می‌خوام اش دندونی بدم براش

مادرشوعرم گفتن برای بچها اش دندونی

برای بزرگتر آش رشته درست کنیم

یک کیک هم کنارش میگیرم

بگید دیگه چی خوبه در کنار اش بدم 

یک عکس تمم میزارم ببینید این قدیمی شده یا ن

شوهرم میگه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیسمونی

جهیزیه

جشن دندون

جشن از پوشک گرفتن

تعیین جنسیت

ای خداااا🤦‍♀️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

میتونی برای مهمان هات گیفت دندونی درست کنی که یادگاری هم بمونه براشون

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

باسلامتی انشاالله منم کیک اش تنقلات و شام دادم به درجه یکا برای بقیه هم اش بردم در خونشون گیفت هم دادم با کلی تزئین و شعرو اینچیزا

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
سیسمونیجهیزیهجشن دندونجشن از پوشک گرفتنتعیین جنسیتای خداااا🤦‍♀️

عزیزم من هشت ساله ازدواج کردم

تو این هشت سال ن عقدی داشتم نه عروسی نه شب چله ای ن حتی جشن سیسمونی برای همین میخوام اینو بدم

آش دندونی باید واسه همه درست کنی خیلی هم خوشمزه اس

آش رشته مناسبه اون روز نیست

خواهر برادری دعوت کن 

نسبتای دور رو نگو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بنظرم اینچیزا ذوق زندگیه یه سری ذوق دارند یه سری بی ذوق هستن هر دو هم قابل احترامتد بستگی به روحیات خودمون داره نه نظر کل ملت

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم