2777
2789

سلام خانوما یکی از اشناهامون پیج لوازم ارایشی داره مشتریای ثابتی داره پیج ودرامدش کمترینش ده ملیون تا بیست تومنم میفروشه حالاخودش نمیتونه ادامه بده دیگه گداشته برافروش پیجوبا وسیله ها حالا منم بچه کوچیک دارم خونمونم اپارتمانی وکوچیکه ازطرفی دلم میخاد بردارم چون نیازنیس ازصفرشروکنم وکلی مشتری دارم اماده ازطرفی میترسم واقعا سختم باشه چون تقریباجاندارم برای اون وسایل واینکه باید شصت تومن بدم ب اون طرف بابت  وسیله ها وپیج ازطرفیم خانه دارم وروزب روزتنبل میشم درامد همسرمم کمه شمابودین میخریدین پیجوبا وسیله هاش؟اینم بگم قسطی برمیدارم وخیلی راه میده فروشنده چون فامیلیم،مغازه هم نداره ها فقط فروش ازطریق پیجه

اگه به پولش احتیاج داری بخر ازش 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط پیج خریدن نیست باید منظم ریل و پشت و استوری بذاری که فعال باشی و پیجت بالا بمونه. نظم مهمه و مشتری مداری. حوصله ی زیاد میخواد. درسته از صفر نیست ولی اگه حوصله ی کار کردن رو نداشته باشی پولت رو ریختی دور. 

اگه به اینستا و کار اینترنتی و چرخوندن پیج واردی بردار 

چون فقط مشتری دائم که نیست باید خودت زرنگ باشی مشتری جدید هم جذب کنی وگرنه قدیمی ها هم از دستت میرن 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
اگه خوب بود یجوری نگهش میداشت. میتونست ادمین بگیره کاراشو بکنه

ن غریبه نیس خیلی نزدیکیم اخه خودش کارمنده رسمیه انلاین شاپ شغل دومش بود ازطرفی باردارم هست میگه بچه هم بدنیابیاد دیگه اصلانمیتونم ادامه بدم 

چرا نمیتونه ادامه بده؟ اول دلیلشو بپرس ازش

چون شغل دومشه خودش کارمند رسمی دولته همین خودمن بارهاگفتم جمع کن ی حقوق داری بسته الانم بارداره دیگه نمیرسه دوتاشغل رواداره کنه میترسه مشتریاشم بپرن میگه بفروشم بهتتره