2777
2789
عنوان

تاپیک دیروزم چرا تعطیل کردین

528 بازدید | 33 پست

سلام تاپیک دیروزمو چرا گزارش زدین تعطیل کردین بخدا من زن هستم چرا فکر کردیدمردم؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

من که اصلا در جریان نیستم ولی احتمالا به خاطر اسم کاربریت

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوعش کیا ادم بیشعور تو اطرافشون هس بود 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بحثش اصلا هم بی تزبیتی نبوذ من بیشعوری دخترخالمو نوشته بودم من تاپیک های بدتر از اینو هم دیدم ولی مال من چرا تعطیل کردین خدامیدونه

خوب ماهم گفتیم فامیلتون بیشعوره دیگه 

منکه ازاون بیشعورتر پیدانکردم که اومده واسه شماتعریف کرده

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

یادمون نمیاد ،چرا گزارش زدن؟

ن گفته بود دخترخالم گفته شوهرم بچه نميخواسته منم بعد رابطه محكم نگهش داشتم كه نره اونم زده تو گوشم بچه هام فكر كردن مرده گزارش زدن 

خدايا شكرت بخاطر وجود همسرم ودختر عزيزم ❤️❤️❤️❤️