2777
2789
عنوان

آخه چطور میشه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 31 پست
تو پولش رو بده سگ تو گور من اگه دوتا برات نخریدم 😂

😂😂😂میترسم زحمت شه براتون

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

سلام عزیزم میشه برام ف ا ل بگیری قبلا اومدی تاپیکم   خواستی بگیری تاپیکم بسته شد تعلیق شد 🥲🥲🥲

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم من شنیدم شما حس ششم خیلی خوبی دارینمیشه سوال بپرسم اگه زحمتی براتون نیست و وقت و حوصله شو د ...

سلام خوبی 

بد نیست هرچند حس ششم معمولا برای خود طرف جواب میده 

ولی با تارو‌ت و حافظ و تک نیت و ... جواب میدم 

ولی هیچوقت زندگیتو روی این چیزا نبند و بیشتر جنبه سرگرمی نگاه کن بهش

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

سلام خوبی بد نیست هرچند حس ششم معمولا برای خود طرف جواب میده ولی با تارو‌ت و حافظ و تک نیت و ... جوا ...

قربونت🫂🩷

در حد اینکه دلم آروم بگیره روشون حساب میکنم 

می‌دونم صد درصدی نیست 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2330578

سلام خوبی بد نیست هرچند حس ششم معمولا برای خود طرف جواب میده ولی با تارو‌ت و حافظ و تک نیت و ... جوا ...

کی شاغل میشم

شغلم خوبه؟ درآمدم راضیم میکنه؟

اکسم؟میخوام بدونم برمیگرده؟

نظرش دربارم؟

چی فکر میکنه؟

برگرده میمونه؟

همسرم و ویژگی هاش ظاهری و اخلاقی 

کی آشتا میشیم؟

وضعیت مالیش خوبه؟

تا عید خونمونو عوض می‌کنیم ؟

ادامه تحصیلم؟

تهران قبول میشم؟دولتی؟

یه آقایی هم هست منو میبینه زل میزنه بهم...

و یکی که من فکرم درگیرش شده هر چند می‌دونم اشتباهه...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2330578

کی شاغل میشمشغلم خوبه؟ درآمدم راضیم میکنه؟اکسم؟میخوام بدونم برمیگرده؟نظرش دربارم؟چی فکر میکنه؟برگرده ...

برات کلی میگم خودت تطبیق بده با سوالات این یک پیام کلی و روشن برات داره: می‌گه آینده‌ات خیلی درخشانه و موفقیت بزرگی در راهه، اما رسیدن بهش نیاز به کوشش، اراده و صبر داره. حافظ در بیت چهارم بهت می‌گه که مثل کیمیا می‌تونی شرایط رو دگرگون کنی، فقط باید تلاش کنی. یه نکته جالب هم درباره شخصیتت: گاهی خیلی خسیس می‌شی و حتی آب از انگشتت نمی‌چکه، ولی یه وقتایی هم اون‌قدر ولخرجی می‌کنی که حد و مرزی نداره. پس تعادل خیلی مهمه.  همنشینی با آدم‌های ساده و بی‌ریا (مثل درویشان) می‌تونه دل رو پاک کنه و حتی چیزهای بی‌ارزش رو مثل طلا روشن کنه. یعنی اطرافیانت خیلی روی حالت روحی و مسیرت اثر دارن.  از نظر آینده، می‌گه یا خودت یا یکی از نزدیکانت به مقام بالایی می‌رسین که باعث رونق زندگی و آسودگی خاطر میشه. مسافر حالش خوبه، تولدی دوباره یا شروع تازه‌ای در راهه، و آسودگی و رفاه نصیبت میشه. خرید و فروش هم مناسب پیش میره.  یه درس اخلاقی هم داده: برنده کسیه که تعصبات خودش رو می‌پذیره و سعی می‌کنه بر اون‌ها غلبه کنه، ولی بازنده کسیه که منکر تعصب میشه و تا آخر عمر اسیرشه.  در مورد خودت می‌گه آدمی باکیفیت، مهربون، صمیمی، لطیف‌طبع و حساس هستی، همین باعث میشه خیلی‌ها دوستت داشته باشن، ولی حسادت هم زیاد میشه. باید با توکل به خدا اعصاب خودت رو کنترل کنی و به حرف این و اون اهمیت ندی.  خلاصه‌اش: آینده‌ات روشنه، موفقیت بزرگ در راهه، ولی باید با صبر و تلاش جلو بری. شخصیتت جذابه، اما گاهی افراطی در خرج و پس‌انداز داری. حسادت اطرافیان رو جدی نگیر، چون با ایمان و آرامش می‌تونی همه رو پشت سر بذاری 🌸

اره

خیلی سردرگمم میشه یکم کمکم کنی🥲

پیمان تازه باهاس وارد رابطه شدم میخوام بدونم پسر خوبیه یانه اشتباه کردم باهاش وارد رابطه شدم یا کار خوبی کردم

تو ذهنش راجع ب من چی میگذره

حسش چیه بهم

چو ایران نباشد تن من مباد..از نسل گردآفرید..!

خیلی سردرگمم میشه یکم کمکم کنی🥲پیمان تازه باهاس وارد رابطه شدم میخوام بدونم پسر خوبیه یانه اشتباه ک ...

اها... باشه گل

با حافظ میخوای بهت بگم تارو‌ت یا تک نیت؟

فقط یادت باشه روی این چیزا هیچوقت زندگیتو نبندی و بیشتر جنبه سرگرمی نگاه کنی