2777
2789

به یه خانمی که بهم معرفی کردن و گفتن به نیازمندان وام میده

هر سری یکم پول ریخته میشه تو حسابم 

۵۰ تومن ۱۰۰ نومن میدم بهش

خیلی برکت پیدا کرده پولمون

مثلا قدیم ۱ تومن داشتیم یه دوتا خرید خوراکی کوچولو تموم میشد میموندیم

اما الان ۱ تومن اندازه ۲ تومن خرج میشه

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

کلا کمک کردن به همنوع حتی رو روان و سلامتی هم تاثیر مثبت داره 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا کمک کردن به همنوع حتی رو روان و سلامتی هم تاثیر مثبت داره

بله بله دقیقا عزیزدلم

تو مال برکت نیاره

تو خوشی هامون

تو دوستی هامون

تو آدم هایی که میاد سر راهمون برکت میاره

من الحمدالله دکتری که رفتم 

کارمند بانکی که رفتم 

آنقدر مدارا کن بودن و کیفیت کارشون خوب بود هم کارم راه افتاد هم لدت بردم

برعکس خیلی ها که میگن مثلا رفتن فلان کار اداری یا فلان چی خرج کردن طرف ادم بدی بود یا کارشون رو راه‌ ننداخت و خلی اذیت شدن

من میگم این هم برکته

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
به شدت تایید میکنم چون برای منم همین مورد پیش اومده واقعا خیر و برکت باورنکردنی میاره

پشیمون نمیشی👌

عاقبت بخیر شیدطیب الله

همجنین قشنگم