2777
2789
عنوان

این مرد مناسبه

99 بازدید | 6 پست

تفاوت سنیمون اوکیه فامیل دوره 

پولداره 

ولی یک عقد ناموفق داشته و دلیل این عقد ناموفق نداشتن علاقه بوده 

ولی ایشون تو یک روستا بزرگ شدن ک نوع تفکرشون مرد سالاری بوده خود پسر الان خونه دارن تو شهر  ولی خانواده هنوز روستان

با اینکه این پسر نوع فکرش فرق می‌کنه با خانواده ولی نگران اینم ک اون محیط روش تاثیر گذاشته باشه و اینکه اهل قلیون هم هست

مامان یک سگ

عیبت چیه که باید با کسی که طلاق گرفته ازدواج کنی 

ضمن میگی اهل دود و دم هست 

ممکن تفکر پوسیده خانواده سر پسر تاثیر گذار باشه و زندگی تون جهنم کنه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نامزدی و شناخت الان واسه هر نظری خیلی زوده

خب موضوع اینه ک می‌خوام بدونم خوبه تا باهاش مدتی رو دوست بشم اصلا می‌خوام بدونم مناسب وقت گذاشتن هست اصلا

مامان یک سگ

عیبت چیه که باید با کسی که طلاق گرفته ازدواج کنی ضمن میگی اهل دود و دم هست ممکن تفکر پوسیده خانواده ...

علت اینه طلاق پایان زندگی افراد نیست 

ولی بقیه حرفات درسته 

مامان یک سگ

خب موضوع اینه ک می‌خوام بدونم خوبه تا باهاش مدتی رو دوست بشم اصلا می‌خوام بدونم مناسب وقت گذاشتن هست ...

خوب عزیزم بلاخره از یه جایی باید باهاش اشنا بشی یا نه چندبار قرار بزارید اینا تا با کسی همنشین نشدی درباره اش چیزی نگو 

یه لر خوعه لیوه 🤞..