2777
2789
عنوان

من با این خانواده ولخرج چکار کنم

207 بازدید | 14 پست

هر زمان از نظر مالی تو بدبختی بودیم بخاطر مدیریت نکردن این ها بوده

ولخرجن ولخرج اصلا به فکر بقا و قناعت نیستن

یه وسیله گرون می‌خرن میشکننش باز میرن می‌خرن

روزایی که لنگ نون بودیم یادشون میره

روزایی که با بدبختی باید به این و اون رو میزدیم یادشون رفته

من یه وسیله رو با کلی قناعت و پول تاکسی ندادن میخرم

خیلی وسایل رو سال ها نگه میدارم و یا وسایل این و اون رو استفاده میکنم 

آخه چکار کنم با این ها 

خسته شدم چندین ساله همینه 

باید قناعت کنم قناعت کنم بعد تو بدبختی افتادیم میان سراغم میگن پول بنزین داری؟پول نون داری؟پول سیب زمینی داری؟

پول کرایه داری؟

چیزی هم بهشون میگم هزار تا حرف میزنن

یکیشون که میگه پول بابامون دلمون میخواد خرج کنیم

اونوقت به بدبختی خوردیم همین جناب نیاز داشت مامان رو میفرستن من بدم خدمتشون 

خسته ام کردن به ولله 

میخوام گریه کنم از دستشون 

حداقل وسیله یک تومنی میگیرن نگهش دارن واسه یکی دو سال

ماه بعد میبینی غیرقابل استفاده است دوباره میره همون رو میگیره

بعد اون ماه پول خوراک کم میاریم

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

این خود داداش منه ولی من دلم نمیاد بهش ندم

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

این خود داداش منه ولی من دلم نمیاد بهش ندم

هعی

همش باید نگرانشان باشم خسته شدم

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داداش منه دقیقا 

برنج و روغن و قند تو خونه نداریم میره ۵ میلیون میده ی چیز چرت میخره ضمن اینکه پدرم تازه فوت شده بدجور تو مضیقه هستیم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
این داداش منه دقیقا برنج و روغن و قند تو خونه نداریم میره ۵ میلیون میده ی چیز چرت میخره ضمن اینکه پد ...

خیلی عصبی میشم بخدا

ما بخاطرش میوفتیم تو بدبختی 

ما باید قناعت کنیم ما باید بدبختی بکشیم آخر طرف خوش بگدرونه

خیلی عصبی میشم بخداما بخاطرش میوفتیم تو بدبختی ما باید قناعت کنیم ما باید بدبختی بکشیم آخر طرف خوش ب ...

خودتو بزن ب اون راه

پولاتو اول ماه برو سکه پارسیان بخر بزار کنار 

تا گفت پول ندارم بگو منم ندارم 

داداش منم برای خودش ثروتمنده ب من ک میرسه میشه گدا پول ده هزار گاز زدن رو نداره  

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

مثل اینکه همه پسرا ولخرجن 😂

ما دختراییم که قناعت می‌کنیم

تازه کلی هم حرف بهمون می‌زنن که پول رو می‌دید لوازم آرایشی می‌خرید، 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

مثل اینکه همه پسرا ولخرجن 😂ما دختراییم که قناعت می‌کنیم تازه کلی هم حرف بهمون می‌زنن که پول رو می‌د ...

همین والا

بخ خودم میگم دل گن واسه خودت خرج کن

ولی اگر به بدبختی خوردیم چی

تازه حساب کتاب ها دست منه اگر یه وقت کم بیاریم فکر میکنن اشتباهی کردم😐

خودتو بزن ب اون راهپولاتو اول ماه برو سکه پارسیان بخر بزار کنار تا گفت پول ندارم بگو منم ندارم داداش ...

از آخر ماه میترسم نه

که از خوراک بمونیم از ضروریات بمونیم

از آخر ماه میترسم نهکه از خوراک بمونیم از ضروریات بمونیم

چن بار بهش فشار بیاد خودشم آدم میشه 

منم دقیقا مثل تو همش نگرانم نکنه گوشت تموم بشه برنج تموم بشه فلان چیز تموم بشه یکی میاد خونمون آبرومون میره

ولی از این ب بعد تصمیم گرفتم برم تیکه تیکه برای خودم جهاز بخرم قسط اونو بدم بعدم بگم من پول ندارم 

وافعا داداش منم مسخرشو درآورده تازه برادر من متاهل هم هست خرج خورد و خوراک بچه و زنش هم با منو مامانمه 

داداش منم خیلی پروئههههه چون میدونه یکی دیگ خرجشو میده

چن بار بهش فشار بیاد خودشم آدم میشه منم دقیقا مثل تو همش نگرانم نکنه گوشت تموم بشه برنج تموم بشه فلا ...

درست میگی

باید ذره ذره این تغییر رو ایجاد کنم

مرسی از پیشنهادت عزیزم

@همیشه_متعجب  

باید با یه کارشناس صحبت کنی عزیزم

نصف ادم های اینجا اطلاعاتشون در حد خودته

برنامه پاسخگو تو بازار نصب کن با کارشناس هاش بحث کن 

جوابت رو با دلیل و منطق و استناد به کتاب های خوب میدن

مرسی گلم از راهنماییت 😍❤️

فدات شم انشالله راهیاب بشی🥰❤️