2777
2789

اینجور نبودم قبلاااا 

الان چندین ماهه اینجورم 

جالبه با کسی کلی بحث و بد اخلاقی و  قهر داشته باشم کافیه برام خوراکی یا لاک یا روتین پوشتی بخره  یادم میره 

بیشتررررش خوراکی گاهی وسط دعوای حسابیییییی ک قهر میکنم چند روز و کلی پس ممیزنم و... خوراکی دستم میرسه جدی جدی تا دستم میرسه ذوق میکنم میگم خب ولش چ خبر؟

یه سری وقتا ک احساساین اولیتم غذا بوده مثلا وقتی عروسی بودم دیر شام دادن بعد وسط شام فیلم عروسی پخش کردن من میزم  پشتش ب  پرده فیلم بودهمه رفتن تماشا شامو ول کردن من با خونسردی داشتم کبابمو با کلی   چک کردن طعمش میخوردم:///

و غیر از اینننن کلی دلم گرفته باشه سرمم بکوبم دیوار بخوام حالمو خوب کنم نمیشه !! یا کسیم نمیتونه حالمو خوب کنه ب جزززز غذااااااا!!!

چی پف ، کروسان، عدس پلو، دلمه برگ مو و دلمه سبزیجات ، لواشک هله هوله  پاستیل   

الان حالم بد بود بخاطر یه اتفاق شُک شدم بعد چند دقیقه اش دوستم پی داد حالمو بپرسه نگران بود ولی حالم خوب بود  چون داشتم غذا میخوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منی....شوهرم همیشه میگه خوشبحالت عقل نداری راحتی...مگه چند بار زندگی میکنیم که سخت بگیریم به خودمون...من تا دو نصفه شب تو یخچالم...بعد پنجره آشپزخونه ما و خونه همسایه روبه رویی دقیقا رو به همه..هروقت من تو یخچالم اون خانم از پشت پنجره داره نگاهم میکنه....بعضی وقتا یه نترکی تو چشاش میبینم

دقیقا منی....شوهرم همیشه میگه خوشبحالت عقل نداری راحتی...مگه چند بار زندگی میکنیم که سخت بگیریم به خ ...

حالا من استعداد چاقی دارم با آب هم چاق میشم میترسم هس چاق شم ولی هله هوله ک میاد یادم میره همه چی😂💔😶