وای محال کسی سمبوسه نخورده باشه خیلی خوشمزه هست که
ببین فقط کافیه سیب زمینی آبپز کنی بعد پوست بگیری و له کنی یا رنده بعد من یه ذره جعفری یا تره دارم خشک باشه میریم توش با نمک بعد یکم مواد میزاری تو نون لواش اگه بلدی مثلثی کن از نت بزنی میاد اگه نه مثل مربع درش بببند بعد اینکه بهتره برای سره کردنش بهتر ظرف دیواره دار کوچیک برداری روغن باید تو ظرف بریزید داغ که شد از طرف که سمبوسه باز میشه بزاری روغن با قاشقشت فشار بدی که همون قسمت درش بسته بشه و راحت بعد سرخ شد تو سس کچاپ یا تند بزنی بخوری
ساده ترین سمبوسه بود که گفتم
بعد که راه افتادی میتونی موادش پیاز داغ و گوشت چرخی و قارچ اینا سرخ کنی با سیب زمینی و تره و جعفری بعد بپیچی