2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 🥲

106 بازدید | 8 پست

البته این حس و حال بد مال الان نیست خیلی وقته تو این حالت هام گیر کردم 

کاش خدا نجاتم بده 

از یک طرف آخر هفته کنکور دارم استرس و حال بدم رو تشدید کرده ،از این ور باید پریروز پریود میشدم ولی نشدم حالا میترسم همون روز کنکور بشم حالا خر بیار و باقالی بار کن  

این تنهایی لعنتی هم این روزا نمود بیشتری پیدا کرده ، تنهایی نه از نظر دوست پسر و شوهر و ... حتی دیگه دوستای خودمم اطرافم نیستن همشون درگیر زندگی های خودشون شدن، کاش اینقدر زود بزرگ نمیشدیم ، کاش برمیگشتم به همون دوران راهنمایی که بزرگترین دغدغه ام امتحان های مدرسه بود و صبح زود بیدار شدن و کلکل با مدیر سرصبح چرا دیر رسیدی مدرسه و ... 

از یه ور هم دلم میخواد برم امشب هیئتی جایی ولی باز عذاب وجدان درس نابودم می‌کنه 

دلم میخواد چشمامو ببندم و وقتی باز کنم چندسال گذشته باشه ... چقدر این دو سه سال اخیر به بدترین شکل ممکن گذشت برام :) 💔 

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم گرفته ؛ پاهامو باید عمل کنم اخرین راهمه ، اما بعد از عمل هم کلی محدودیت خواهم داشت و هزینش خیلی بالاست موندم چ کنم ، برای مهاجرت اقدام کردم اما نمیدونم چجوری دوری پدرمادر و عشقمو تحمل کنم ، از طرفی میخوام ازدواج کنم اما شرایط نیست و خیلی هم تنهام ، واقعا دلم گرفته و میخوام امشب ک میخوابم فردا بیدار نشم ...

منم دلم گرفته ؛ پاهامو باید عمل کنم اخرین راهمه ، اما بعد از عمل هم کلی محدودیت خواهم داشت و هزینش خ ...

الهی عزیزم 🥲

انشاالله عملتون با موفقیت انجام بشه 

مهاجرت برای زندگی یا تحصیل؟ 

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 
چقدر خوندی

خودم ولی الان مدتیه بیخیال شدم 

واقعا نمی‌دونم چه مرگمه 💔

برای زندگی ، تنها راهیه ک میتونم با عشقم ازدواج کنم ، تو ایران شرایط نداریم

انشاالله بسلامتی ❤️ بازم خوبه فضای جدید زندگی جدید 

خوشبخت بشین ❤️