2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طریقه‌ی خوندن نماز آیات رو اشتباه گفتم، بقیه‌اش خوب بود ولی. 🥺

نگران نباش اون زیاد مهم نیس

من از پارسال گیر گزینشم.از لحاظ تراز کنکور و مصاحبه تخصصی اوکی بودم ولی بخاطر گزینش کد 5 خوردم

منم از گزینش می‌ترسم. یهو اطلاع دادن اصلا وقت نکردم واسش آماده بشم. 😔

موفق باشی عزیزم

ترازت خوب بود؟نگران نباش همینکه گفتی باشی نماز قضا ندارم پوششم چادره،روزه قضا ندارم،نماز جمعه جماعت و راهپیماییو مرتب رفتم و همه چیو در مورد اینا بلد بوده باشی تمومه

اینو منی میدونم که یک ساله تمامه تو این مسیرم

موفق باشی عزیزمترازت خوب بود؟نگران نباش همینکه گفتی باشی نماز قضا ندارم پوششم چادره،روزه قضا ندارم،ن ...

ترازم بد نبود ولی کسایی که مصاحبه دعوت شدیم ترازهامون به هم نزدیکه. البته تراز نهایی‌ هم هست که سهم بیشتری هم داره...

به نظرم اینکه بگی نماز و روزه قضا ندارم با توجه به جامعه الان غیر طبیعیه

درسته قرار نیست کاملا صادق باشیم ولی دیگه رویاییم که نباید جواب بدیم 

من گفتم نماز صبحام گاهی قضا میشه که سعی میکنم موقع ظهر همون روز حتما بخونم

یا مثلا چادر رو گفتم همیشه سر نمیکنم ولی در اون صورت هم سعی میکنم عبا یا مانتو بلند بپوشم

تو زمستونا که کاپشن یا پالتو میپوشم چادر نمیپوشم

با رتبه من تو ناحیه ما،  قبولیم واقعا معجزه بود

به نظرم اینکه بگی نماز و روزه قضا ندارم با توجه به جامعه الان غیر طبیعیهدرسته قرار نیست کاملا صادق ب ...

کاملا ب مصاحبه گر بستگی داره طرف گفته گاهی نمازم قضام شده برداشته نوشته اصلا نماز نمی‌خونه ‌...یا بعضیا بخاطر اینکه حین مصاحبه موهاشون معلوم شده بود رد شدن

یا بخاطر اینکه گفته بخاطر کنکور کم رفتم نماز جمعه جماعت

یطورایی شانسیه عزیزم اینو منی میدونم ک تو جریان کد ۵ افتادم ۷۰۰۰ نفر کد خوردن پارسال.درسته غیر طبیعی میشه ولی احتیاط شرط عقله دلشون میخاد دروغ بشنون

البته که منم خیلی جاها راستشو نگفتم تو مصاحبه عمومیولی دیگه دروغ غیر طبیعیم نگفتمپارسال بود مصاحبم

منم دروغ غیرطبیعی نگفتم ولی بعضی جاها رو هم نتونستم دروغ بگم. مثلا گفت شبکه اجتماعی چی استفاده می‌کنی؟ و من عین واقعیت در کنار شبکه‌های اجتماعی داخلی تلگرام رو هم گفتم. الآن می‌ترسم همین صداقتم باعث شه قبول نشم. 😕