2777
2789
اوکیه عکسو فرستادم

دوسه ساعت بعد!!رفتی دنبال شناسنامه از رفیقات ک عکس بگیری🥴

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دوسه ساعت بعد!!رفتی دنبال شناسنامه از رفیقات ک عکس بگیری🥴

😂😂😂😂😂😂😂😂۱ روز داشتی فکر میکردی که در جواب اینکه ضایع شدی چی بگی😂😂😂😂😂

خوبه بهت گفته بودم دارم میرم بیرون مثل تو علاف نیسم 

😂

دیگ خودتم پاره کنی جوابتو نمیدم 

تایپم میاد پایین با ادمی مثل تو حرف بزنم 

بایز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂۱ روز داشتی فکر میکردی که در جواب اینکه ضایع شدی چی بگی😂😂😂😂😂خوبه بهت گفته بودم ...

من مث توعلاف و بیکار نبودم ک همش تو سایت منتظرت باشم که کی عکس میدی

برو سر چهار راه وایستا شناسنامه طرفو پس بده 

بای افغانی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من مث توعلاف و بیکار نبودم ک همش تو سایت منتظرت باشم که کی عکس میدیبرو سر چهار راه وایستا شناسنامه ط ...

مشخصه 

بعد رفتن من دیدم اووووو از شدت فشار یه لحظه ام اف نشدی 

الانم ک بالافاصله جواب دادی مشخصه اصن بیکار نیسیی😂😂😂😂

درضمن دختری که اب از چشمه میاری من بهت گفته بودم دارم میرم البت تقصیر تو نیسا ننه بابات چیزی پیدا نکردن بهت بدن کودن موندی😂😂😂😂😃😃

مشخصه بعد رفتن من دیدم اووووو از شدت فشار یه لحظه ام اف نشدی الانم ک بالافاصله جواب دادی مشخصه اصن ب ...

تو برو دنبال خونه باش ک نندازنتون بیرون

همه فهمیدن چقدر بد دهنی حتی صابخونتون،وقتی تاپیک زدی بودم و کلی دلم سوخت اما الان میگم نکنه حق با یارو بوده

تو برو دنبال خونه باش ک نندازنتون بیرونهمه فهمیدن چقدر بد دهنی حتی صابخونتون،وقتی تاپیک زدی بودم و ک ...

اره دیگ ادم بددهینیم نمیتونم جلو زر زر دیگران کوتاه بیام ت دلت برای من نسوزه خونه پیدا کردم تو دلت برای خودت بسوزه ک جایی زندگی میکنی که دختر بچه میخواد بره نونوایی برادرش نمیزاره 😂😂😂

چقد وحشتناککک 😂😂😂😂

خداروشکر تو تهران ادم نیاز نیست با اینجور ادما در رابطه باشه

اره دیگ ادم بددهینیم نمیتونم جلو زر زر دیگران کوتاه بیام ت دلت برای من نسوزه خونه پیدا کردم تو دلت ب ...

اره خب تو تهران یارو زنشو میکشه با چاقو

ببین دختر افغانی ایران سرای منه،وطن منه چیزی ک تویی ک مهاجر غیر قانونی هستی درکی ازش نداری،چون مال تو نیست حس تصاحبی نداری

مادر من بهم یاد داره تفاوت فرهنگی نزارم بین بقیه ایران، چیزی ک مامان تو یاد نداده بهت فقط بهت یاد داده با جای زندگی کردن میشه حس قدرت بگیری،تو هرجای این کره خاکی ام بری بازم افغانی هستی،ولی من زاهدان تبریز،خوزستان شمال هرجایی برم ایرانیم،افتخار میکنم ک تو همچین دستاوردی نداری،الهی زودتر بشه شما رو از کشور بیرون کرد که با شهر و زادگاه و کشور خودم برای خودم قیافه نزاری،افغانی

اره خب تو تهران یارو زنشو میکشه با چاقوببین دختر افغانی ایران سرای منه،وطن منه چیزی ک تویی ک مهاجر غ ...

انقدر افغانی افغانی میکنی نکنه خودت افغانی که چشم دیدن منی که ایرانیم تو بهترین شهر زندگی میکنمو نداری 

خودت افغانی انقدر بهت هم وطنام توهین کردن اومدی اینجا عقده هاتو خالی میکنی 

چون من ت تهران تاحالا ادمی ندیدم اهل سیستان باشه 

گمشو برو کشورت کمترم فشار بخور 

انقدر افغانی افغانی میکنی نکنه خودت افغانی که چشم دیدن منی که ایرانیم تو بهترین شهر زندگی میکنمو ندا ...

اون لحظه ای که عاشق شدم قبلش نپرسسدم کجایی هست،دوما همه جای ایران مال منه وطن منه،چیزی که تو ازش بی نصیبی چون توعه افغانی فقط تهرانو برای خودت میدونی،حقم داری،از کابل سریع اومدی اینجا و حس وطن دوستی نداری،،،،

دیگه ام ریپ نزن چون اگه بزنی ام نمیخونم،با ریپ زدنات بوی افغانستانو تا اینجا اوردی🤢🤢

اون لحظه ای که عاشق شدم قبلش نپرسسدم کجایی هست،دوما همه جای ایران مال منه وطن منه،چیزی که تو ازش بی ...

😂😂😂😂😂😂اخییی من میگم خدایا تهران ک اصلا سیستانی نداره این چجوری اینجا بوده نگو افغانی بودی انداختنت بیرون رفتی سیستان ک نزدیک کشورت باشی😂😂😂😂

اشکال نداره افغانی بالاخره تو عم بدبخت شدی حق انتخابی نداشتی ک 😔

سیکتیر کن توعم دیگ چون هر لحظه که باهات حرف میزنم  بیشتر تایپم میاد پایین

😂😂😂😂😂😂اخییی من میگم خدایا تهران ک اصلا سیستانی نداره این چجوری اینجا بوده نگو افغانی بودی اندا ...

من اگه افغانی میبودم لحظه اول واست عکس نمیدادم افغانی تویی ک بوت داره تا اینجا میاد و رفتی سر چهار راه تا یکی بهت شناسنامه بده و عکس بگیری😂😂😂😂😂😂

تایپ افغانیا کلن پایینه هرچی حرف مفتم بزنی بازم زیر کف پای منی😂😂🤏

من اگه افغانی میبودم لحظه اول واست عکس نمیدادم افغانی تویی ک بوت داره تا اینجا میاد و رفتی سر چهار ر ...

اگه افغانی نبودی از تهران بیرونت نمیکردن 😂😂😂😂😂

اتفقعا قبل اینجا یه تاپیک رفته بودم ریدم بهتون اینجوری کفری شدی 😂😂😂

سیستانم نزدیک افغانستانه رفتی اونجا ک نزدیک دوستات باشی😂😂

شناسنامم معلوم نی مال کدوم بنده خداییه 😂😂

چون میدونسی من بهت گفتم بیرونم از عمد اون تایم عکس شناسنامه بدبختو گذاشتی ک صفتتو به من نسبت بدی😂😂

حالام گمشو برو پیش رفیقات کابل بربریتو بخورر😂😂😂😂😋

اگه افغانی نبودی از تهران بیرونت نمیکردن 😂😂😂😂😂اتفقعا قبل اینجا یه تاپیک رفته بودم ریدم بهتون ای ...

عزیزم پلیس افغانیارو داره جمع میکنه،تورم گرفته بودن و فرار کردی که دو روز بعد اومدی ریپ زدی🥺

کابل که رفتی به همه تعریف کن شناسنامه دیدی،،،یه کم شاید کلاست بینشون بره بالا😘

انقدر افغانی افغانی میکنی نکنه خودت افغانی که چشم دیدن منی که ایرانیم تو بهترین شهر زندگی میکنمو ندا ...

کل تاپیک و خوندم و به نظرم نوع لحن و صحبت تو بیشتر به افغانیا میخورد تا اون خانوم.

راست میگه کسی که ایرانی باشه روی کل ایرانش غیرت داره،کسی ام که مهاجر براش مهم نیس کدوم شهرو دارن با حرفاشون خوار و خفیف میکنن.به هرحال اگه شما ایرانی هستی بهتره دفعه بعد که تاپیکی راجع به شهری دیدی یا شرکت نکنی،یا اون شهر رو بد نکنی❤️

عزیزم پلیس افغانیارو داره جمع میکنه،تورم گرفته بودن و فرار کردی که دو روز بعد اومدی ریپ زدی🥺کابل که ...

سلام،لطفا جوابشو نده چند نفری ام گفتن جواب نده اما گوش ندادی،ولش کن بزار هرکاری میخاد بکنه❤️❤️