2777
2789
سلام،لطفا جوابشو نده چند نفری ام گفتن جواب نده اما گوش ندادی،ولش کن بزار هرکاری میخاد بکنه❤️❤️

🧡🩵🧡😘

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پلیس افغانیارو داره جمع میکنه،تورم گرفته بودن و فرار کردی که دو روز بعد اومدی ریپ زدی🥺کابل که ...

😂😂😂😂اینارو به خودت بگو منکه نیازم نمیشه 

فعلا خودتو اینجوری قانع کن تا ببینینم چیمیشه😃😂

ولی جدا ازینا من خواستم واقعیت هارو بهت بگم  ولی خب واقعیت تلخه دیگ توعم بیشتر ازینکه واقعیت بپذیری بیشتر سوختی 😂😂

امیدوارم تو زندگیت توعم به یه جایی برسی که بتونی دیگرانو از بالا به پایین نگاه کنی همونطوری که الان من تورو نگاه میکنم  ولی خب تاحالا کسیو ندیدم از سیستان بلوچستان به جایی رسیده باشه چیبگم بهت توعم تقدیرت این بوده دیگ 

دیگ حوصلتو ندارم بابای 

😂😂😂😂اینارو به خودت بگو منکه نیازم نمیشه فعلا خودتو اینجوری قانع کن تا ببینینم چیمیشه😃😂ولی جدا ...

😏😏

تو هرچقدم زور بزنی نمیتونی منو از بالا به پایین نگاه کنی،چون همونقدر که قلبت کوچیکه شان و مقامتم کوچیکه😏

ایشالا وقتی رفتی کابل رو خودت کار کن 😊😊

توی همین تاپیک ۳ ۴ نفر روی تو ریپ زدن و گفتن تو بیشتر افغانی هستی  اما میخای خودتو لو ندی به هرحال بوی افغان و افغانی از پست هرکسی معلومه،اونام بوتو فهمیدن و روت ریپ زدن😄😂😂 عیب نداره عزیزم توام با کشور خودت کلاس بزار شاید یه کم از کوچیک بودنت کم شد و شانت رفت بالا🤣🤣🤣

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

سلام عزیزم تاپیکت دعوا سد ولی به نتیجه نرسیدی من دانشجوی علوم پزشکی زاهدانم ببین خوابگاه بهت نمیدن ا ...

سلام عزیزم خوبی من برا رشته رشته میخام بیام زاهدان 

برام زده تعهدی در قبال واگذاری خوابگاه ندارن 

الان دانشجو ها کجا میرن خابگاه نداره؟